Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukotvení lišty k nopové folii

Od: lista odpovědí: 8 změna:

Zdravim, čim byste do fasady navrtali tuhle lištu? bauhaus.cz/...

Jen navrtat stačit nebude, vypadlo by to časem, jen netuším jaké hmožděnky, jestli plastové nebo kovové, ale koukal jsem, že se spíš dávají plastové, nevím ale konkretni typ a také jaké vhodné vruty. Cihly jsou pravděpodobně duté, ale nejsem si jistej...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x
Natloukaci. Ale zalezi na zdivu a soudrznosti.
lista
hodnocení

Takovou? denbraven.cz/...

Soudržnost a zdivo bohužel nevím jak popsat. Dům není zateplen, podklad kam by se vrtalo je marmolit, omítka a cihly (nevím ale jaké)

km
Ano. Ale do spatky omitky to muze byt problem. Treba vam poradi nekdo neco lepsiho.

hodnocení

2x

zatloukačky, tedy dle stavu omítky a zdiva

hodnocení

0x

Cihly jsou pravděpodobně duté***tak uzlovací hmoždinky

ale nejsem si jistej...****tak zatloukací

hodnocení

0x
Uzlovaci hmozdinky a vruty. Urcite ne natloukacky. Ta plastova lista je celkem krehka a natloukackama to nepujde.

jir
hodnocení

0x
Já jsem dával natloukací. Natloukací hmoždinka se dodává rovnou s vhodným sroubem. Vypadalo to a drželo pěkně, nic se u toho neponičilo. Pak na to začali psi konat svoji potřebu a šrouby zrezly, pracovníci služeb města při sečení trávy rozsekali strunovkou nopovku na cucky... To zamrzí.
km

je to tak, ale určitě jí nepomohlo ani sluneční svit, ona je nopovka vyrobena do země a je UV nestabilní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]