Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit mléčné sklo na dverich

Od: le odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, na mléčném skle se mi objevil “flek” který nejde vůbec umýt..nemáte prosím tip jak se toho zbavit? Je to do oči bijící
Jak vyčistit mléčné sklo na dverich

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mastnej flek...

Novou houbičku na nádobí, namočit, zlehka vymačkat, kapku jaru na tu molitanovou stranu a umýt postižené místo. Pak ještě umýt celou plochu běžným způsobem.

hodnocení

0x

Já si myslím, že toto, zaprané místo už nevyčistíte ničím. Buď se s tím smíříte nebo vyměníte celé sklo.

doplněno 12.10.24 19:38:

Cesta nejmenšího odporu by byla s nalepovací průhlednou fólií s nějakým pěkným, nenápadným vzorem. Vyměnit se dá vždycky, nemusí to být na celý život.

lb
hodnocení

Nejspíš mate pravdu, nejde to..nicméně ty dveře jsou měsíc starý…
lb
hodnocení

To mě také napadlo a nebo jsem koukala, ze jsou i spreje na mléčné sklo..to myslíte ze by nebyl dobrý nápad? Striknout to?

hodnocení

0x

Ano, mastnotu z matování je těžké dostat. Proto se dveře s matovaným sklem vyrábí tak, že do lišt vložíte matované sklo matem nahoru a zaklopí se druhým, čirým sklem. Pak se nemůže stát, že to někdo opatlá třeba mastnou rukou - speciálně děti tuto akci zvládají bravurně. Pokud ale ty Vaše dveře mají jen jedno sklo, což se dá zjistit celkem snadno i pohmatem, nebo prohlídkou zblízka, tak Vás lituji, koupili jste šunt. Mastnota se někdy dá odstranit třeba lihem, ale málokdy se to povede naprosto dokonale.

lb
hodnocení

No..jak rikate..je to od malyho prcka. Dveře máme měsíc a jsou to Dre řada Auri..takže to mléčné sklo mohu zkusit lihem nebo benzinovým cisticem? Nepolepta se to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]