Nejste přihlášen/a.
V domácnosti jsem provozoval dvě lednice, nyní jsem jednu vypnul, odmrazil, vyčistil a neplánuji používat. Bude odstavená do zálohy v obytné místnosti doma.
Neboť roztlemená lednice nepůsobí příliš esteticky, otázka zní, jestli ji mohu nechat v tomto stavu dlouhodobě zavřenou.
Klidně, bez obav. Až jí vytřete, nechte den vyschnout a klidně jí nechte zavřenou. Nic se jí nestane. nebo z čeho máte obavy.
Nikdy tam nebyla plíseň a na zimu odstavuji záložní lednici, která běží jen přes léti, v karavanu přes zimu zavřená lednice, přenosná kompresorová lednice je taky přes zimu odstavená a zavřená. Žádná plíseň. Proč tam není, to netuším.
Suchý plast uvnitř a plíseň?
Milane po půl roce zavření pak necíte nic po otevření lednice? Nevím jak máte dobrý čich ,ale já to cítil, zatuchlinu či co to bylo za odér. a to předtím taky byla týden v suchu otevřená skrze vyschnutí po umytí!
diesel, já to necítím, páč nemám čich. Ale manželka by to cítila, ta má čich v pořádku. Zkrátka naše lednice jsou přes zimu zavřené.
Zatuchlina tam bude z čeho? Z plastu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.