Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlahovka - material COMISA - PERT

Od: tom5558 odpovědí: 5 změna:

Dobry den , s topenarem jsem byly domluveni ze nam udela rozvody podlahoveho vytapeni od firmy uponor!Na stavbu vsak dovezl trubky s nazvem COMISA - PERT / AL / PERT jaka je to znacka? Tvrdi ze je to vsechno stejne!

mam strach ze je to nejaky nekvalitni ,levny material a muzou byt v budoucnu problemy!

Prosim o radu!Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

1x

COMISA jsou italove.

Jestli mas dohodnutou cenu a melo byt vse UNOPOR, tak bych chtel UNOPOR.

COMISA jsou asi levnejsi a tim padem mensi naklady a vice penez pro topenare, za predpokladu, ze je cena domluvena predem.

Zjisti si ceny a zaplat jen co je potreba. Jinak COMISA maji certifikat a byly testovany dle normy.

Jinak bezna praxe jak co nejvice vydelat.

tom5558
hodnocení

Dobry den ,na nejakou dobu jsem byl na cestach!Topenar dal samozdrejme vse znacky Comisa Muze me nekdo napsat jak rozdilne ceny jsou COMISA -UPONOR? vse melo byt v Uponouru i rozdelovac ted je vse v Comisa!Cena byla dohodnuta predem!Dekuji za radu

tom5558
hodnocení

Prosim poradi nekdo?Nemuzu to nikde na netu najit!

standam*

www.ypsilonplus.c/...

www.seacomcz.cz/

www.zbozi.cz/items

COMISA moc dohledat nejde, ale je pravda, ze dele nez 2 min. jsem to nehledal:)

tom5558
hodnocení

dekuji za snahu ale odkaz me moc nepomohl!Chtel jsem vedet jak jsou na tom tyto dve firmy s kvalitou a cenou trubek!Ale presto dik

Asi to nebudu resit a necham to tak ale myslim ze jsem byl podveden...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]