Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věčný plamének u waw

Od: jardahercog odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, musel jsem vyměnit po letech waw,u starých věčný plamének byl schopný vyhřát byt a kamna byla horká. U těchto nových, my kamna spínají až na stupni 4 a posléze je tady zase naopak horko, mojí otázkou je, jak nastavit plámenek na víc a aby spínal třeba na vyšší pokojové teplotě, než teď

Díky J.H

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Wawky jste nemusel měnit. Nárazy při zapalování se uvolnil regulační šroubek zapalováčku. Stačilo ho přitáhnout, nastavit menší plamínek a zajistit barvou. U nových si přečtěte návod. Ujistěte se, zda nemáte zvolený režim regulace naplno - sporo. V tomhle období by nebyl vhodný. Jestli nezjistíte chybu v obsluze, volejte technika. Co je to za typ?

hodnocení

0x

S plynovými kamny pod oknem žiju cca 40 let. U rodičů troje a ve svém bytě dvoje. Ta stará kamna, tedy jejich plamínek byl velice vydatný, když vyhřál celou místnost na dostatečnou teplotu. Na ta nová kamna a jejich provoz si budete muset zvyknout. Zapínání všech hořáků je mnohem citlivější. Stačí větrat ve vedlejší místnosti s otevřenými dveřmi a kamna už zapnout. Naučíte se, že spínají podle tepla v místnost a ne podle pocitu tepla, který máte. Musíte vyzkoušet. Mě nezajímá, na kolik stupňů. Poslouchám, kdy cvaknou a pak maloučko uberu. Ale je pravdou, že na noc, když jsem v ložnici, kamna v obýváku vypnu. V ložnici jsem je pustila ve 20hod a když jdu ve 22 spát, tak je také vypnu. Nebojte se, skamarádít se, budete jim za chvíli rozumět. Není problém je kdykoliv ztlumit nebo na chvíli zesílit.

haje
hodnocení

0x

Dnes koupíš elektronicky wawky

lepší je externí prostorové čidlo a pak si to naprogramovat třeba přes TUYA (aby v noci stáhlo o 2°C apod.) a udržuje ti to teplotu +/-0,5° přesně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]