Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
uměl byste někdo prosím poradit jak jednoduše opravit drobnou dírku ve zdi (vzniklou po "úderu") - viz foto, 2 cm, nijak zvlášť hluboká.
Jsem ale úplný negramot na manuální práce, ztrácím se v návodech na sádrování atp. Uměl by mě někdo prosím nasměrovat zda například stačí jen nanést nějaký kupovaný tmel ze "spreje" a zarovnat?
Pardon za takovou blbost, ale tohle fakt není moje můj šálek čaje ...
Moc díky předem za jakýkoliv podnět
uměl byste někdo prosím poradit jak jednoduše opravit drobnou dírku ve zdi (vzniklou po "úderu") - viz foto, 2 cm, nijak zvlášť hluboká.
Jsem ale úplný negramot na manuální práce, ztrácím se v návodech na sádrování atp. Uměl by mě někdo prosím nasměrovat zda například stačí jen nanést nějaký kupovaný tmel ze "spreje" a zarovnat?
Pardon za takovou blbost, ale tohle fakt není moje můj šálek čaje ...
Moc díky předem za jakýkoliv podnět
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
makk
0x
Já zase mám na podobné dirky oblíbený šlehaný tmel hornbach.cz/... . Postup práce je jednoduchý, otevřete pixlu a nanasete třeba i tím pravítkem, co je na fotce (ideální je ale něco tenčího, pružnějšího).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma šlehaný tmel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]