Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká může být cena?

Od: pan odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

nemá někdo zkušenost se zjištováním ceny? Můžete mi někoho doporučit prosím?

Díky-

Jaká může být cena?
Jaká může být cena? #2
Jaká může být cena? #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ludka
hodnocení

3x
Hod to do kotla

hodnocení

1x

Odhadem 20 Kč, až 20 000 Kč.

Podle obrázků to může být vzácná starožitnost, nebo taky replika, vyrobená minulý týden.

doplněno 10.10.24 11:25:

Jen doplním, že nějakou cenu by to mohlo eventuálně mít po odstranění toho nátěru a uvedení do původního stavu.

hodnocení

1x
Stará, ještě cinkovaná bedna, či kufr. Bohužel prolezlá červem skrz naskrz. Cena naprosto mizivá.
I když člověk nikdy neví,na jakýho blázna kde narazí.

km
hodnocení

0x

vždyť o tom nedáváte žádné info, jen fotky

hodnocení

0x

Řekl bych cena palivového dřeva. Nějaká bedna, zprasená fládrováním.

makk
hodnocení

0x

Mě to připomíná "lodní kufr", který kdysi fasovali vojáci na výstroj, akorát tomu někdo vyměnil kování a nafládroval. Děda měl přesně takový, jen s jiným kováním a uchem na víku v khaki barvě. Kdyby to nechali být, mohlo to mít cenu pár stovek.

Vojáci nefasovali lodní kufry.

Námořní pěchota ano.

makk

Nevím, jaký byl oficiální název (proto jsem to napsal do uvozovek), ale děda tomu říkal lodní kufr. BTW tento nezničený v původním stavu někdo prodával na Aukru za 1800.- a neprodal ho.

Jaká může být cena? #4

gemik
hodnocení

0x
Dejte to od koruny do aukce, a buďte rád za jakoukoliv výslednou cenu. Případně s tím běžte do pořadu Poklad z půdy. A jestli to za obligátní pětičento nevezme ani vetešník Kuře, který do té své polorozpadlé ruiny, které říká zámek, bere skoro vše, tak pak budete mít jistotu, že to nekoupí už nikdy nikdo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]