Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Jakou myčku vybrat kolem 12 000.Gorenje nebo AEG?Měli jsme Beko, ale furt s ní něco bylo.Díky za rady.
0x
Měla jsem snad 15 let Candy a teď víc jak 3 roky Bosch. Když mi ji servisman napojoval, pravil, že tyhle přístroje ještě ani neopravovali. Že jsou naprosto bezporuchové. A totéž že platí o pračce. Navíc, koukala jsem, že je spousta akcí, kdy se oplatí koupit Bosch Jo a ještě říkal, že se oplatí koupit stroj s německým návodem, ty, že jsou pro Německo a opravdu perfektní.
Bosch před 30 lety a dnes je sakra rozdíl.
Před 5 lety jsem měl myčku i pračku obojí v drahých relacích po záruce se to začalo sypat. drahý servis drahé díly po dalších opravách díky cenám už jsem opravovat ani nechtěl.
0x
Naše první myčka byla AEG kupovali jsme ji v roce 1993 za cca 30000.- a vydržela 6 let. Pak jsme koupili nejlevnější, co byla (Electrolux, stála tuším kolem 7000.-), máme ji 25 let a funguje pořád dobře. Takže je to asi spíš o štěstí, než o cíleném výběru (BTW Electrolux a AEG je tentýž koncern).
0x
Bosch, pockat na nejaku akciu, napr minulorocny model. Jedina porucha na viacerych kusoch bola prasknute lanko k pruzine dveri. nahradny diel okolo 10 eur, moja praca zadarmo, za hodinu hotovo.
Proboha, co je to s myčkama BOSCH a jejich pružinama dveří? Zrovna to tady bylo před pár dny ... Nejlevnější pružina k dostání v ČR za 342,- Kč (14,- €).
0x
Máme skoro 16 let Bosch.Jedna oprava proběhla asi ve třetím roce,pořád napouštěla a vypouštěla .Nedávno praskla jedna pružina v držení dvířek ,ale ťukám na dřevo ať nám ještě nějakou dobu vydrží její fungování.
> Nedávno praskla jedna pružina v držení dvířek
Škoda, že jste se tam nestavila a nedala vědět, jak oprava dopadla. Praktická zkušenost s provedením navržených řešení a obrázek z opravy by rádce potěšil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.