Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Jakou myčku vybrat kolem 12 000.Gorenje nebo AEG?Měli jsme Beko, ale furt s ní něco bylo.Díky za rady.
Měla jsem snad 15 let Candy a teď víc jak 3 roky Bosch. Když mi ji servisman napojoval, pravil, že tyhle přístroje ještě ani neopravovali. Že jsou naprosto bezporuchové. A totéž že platí o pračce. Navíc, koukala jsem, že je spousta akcí, kdy se oplatí koupit Bosch Jo a ještě říkal, že se oplatí koupit stroj s německým návodem, ty, že jsou pro Německo a opravdu perfektní.
Naše první myčka byla AEG kupovali jsme ji v roce 1993 za cca 30000.- a vydržela 6 let. Pak jsme koupili nejlevnější, co byla (Electrolux, stála tuším kolem 7000.-), máme ji 25 let a funguje pořád dobře. Takže je to asi spíš o štěstí, než o cíleném výběru (BTW Electrolux a AEG je tentýž koncern).
Bosch, pockat na nejaku akciu, napr minulorocny model. Jedina porucha na viacerych kusoch bola prasknute lanko k pruzine dveri. nahradny diel okolo 10 eur, moja praca zadarmo, za hodinu hotovo.
Proboha, co je to s myčkama BOSCH a jejich pružinama dveří? Zrovna to tady bylo před pár dny ... Nejlevnější pružina k dostání v ČR za 342,- Kč (14,- €).
Máme skoro 16 let Bosch.Jedna oprava proběhla asi ve třetím roce,pořád napouštěla a vypouštěla .Nedávno praskla jedna pružina v držení dvířek ,ale ťukám na dřevo ať nám ještě nějakou dobu vydrží její fungování.
> Nedávno praskla jedna pružina v držení dvířek
Škoda, že jste se tam nestavila a nedala vědět, jak oprava dopadla. Praktická zkušenost s provedením navržených řešení a obrázek z opravy by rádce potěšil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.