Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
Chci se zeptat, jestli máte někdo instalované nebo zkušenost s vytápěním pomocí tepelného čerpadla vzduch-vzduch a rozvodů vzduchu.Firma mi nabízí tuto možnost a v okolí ji nikdo nemá .Chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti co se týče obsluhy a nákladů a poruchovosti.Hlavně jaká je tepelná pohoda .Nyní nabízí program zelená úsporám dotace i na tento sistém což je taky lákavé.
Děkuji všem
ahoy,
koupil jsem invertor od daikin s cop 4,1, mělo by to fungovat do -20c
hodne si od toho slibuji určitě dám po zimě vědět co a jak.
podle technika z daikinu to na vytapeni stací, ale praxe ukaze vic.
pokusum zdar
Tak to určitě dejte vědět ,Já asi pujdu do elektrokotlu v kombinaci s výměníkem na krbu.
Ale hodně lidí mě odrazuje od el.kotle tak to ve mě hlodá.
Dobry den,taky uvazujeme o podobne jednotce s podobnym vykonem, i kdyz nas od toho kazdy odrazuje,ze to nebude topit uz okolo nuly apod. Podle parametru by to ale jeste s nejakou rezervou melo byt dost ucinne i v -7st. Jake mate zatim zkusenosti?Vim, ze zatim zadne vyslovene nizke teploty nebyly, ale prece jen uz se to obcas treba k 5, 3st. blizi tak jak topite?
Predem diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.