Dobrý den,přestal mi těsnit tlakáč Isabella. Nemá žádné viditelné těsnění. Co se dá dělat? Koupit nový? Nebo novou poklici? Děkuji za nějakou radu. Libuše
opatřen dvěma bezpečnostními ventily (pracovním a pojistným, které zajišťují spolehlivou a bezpečnou funkčnost). Kde uniká pára? Některým ventilem, nebo okolo víka? doplněno 05.10.24 21:01: Zkuste obchodníka...kontakt ČESKÁ REPUBLIKA Jan Hauser sdružení HK Co. export-import U Havlíčkových sadů 1 120 00 Praha 2 e-mail: hkco@hkco.cz e-mail e-shopu: e-shop@nerezove-nadobi.eu Odsud nerezove-nadobi.eu/...
Já bych se už vyprdl na tyhle staré hrnce a pořídil moderní koncepci. Komfort obsluhy je nesrovnatelný. Např tefal.cz/... bývá často někde v akci, já koupil set dvou velikostí s jedním víkem. Jsem tak spokojený, že kvůli druhému víku, abych mohl vařit naráz v druhém jsem v akci lidlu přikoupil další tefal a starý ač funkční s radostí vyhodil. Jinak ten tvůj hrnec má těsnění zalisované pod okrajem a je třeba ho jednou za čas promáznout olejem, aby nestvrdlo. Výměnu pochybuju, že zvládneš a v servisu se nedoplatíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.