Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlakový hrnec Isabell

Od: libuse® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,přestal mi těsnit tlakáč Isabella. Nemá žádné viditelné těsnění. Co se dá dělat? Koupit nový? Nebo novou poklici?
Děkuji za nějakou radu. Libuše

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
opatřen dvěma bezpečnostními ventily (pracovním a pojistným, které zajišťují spolehlivou a bezpečnou funkčnost).
Kde uniká pára? Některým ventilem, nebo okolo víka?
doplněno 05.10.24 21:01: Zkuste obchodníka...kontakt
ČESKÁ REPUBLIKA
Jan Hauser
sdružení HK Co. export-import
U Havlíčkových sadů 1
120 00 Praha 2
e-mail: hkco@hkco.cz
e-mail e-shopu: e-shop@nerezove-nadobi.eu
Odsud nerezove-nadobi.eu/...

hodnocení

Pára uniká kolem police. Libuše

hodnocení

0x
Já bych se už vyprdl na tyhle staré hrnce a pořídil moderní koncepci. Komfort obsluhy je nesrovnatelný. Např tefal.cz/... bývá často někde v akci, já koupil set dvou velikostí s jedním víkem. Jsem tak spokojený, že kvůli druhému víku, abych mohl vařit naráz v druhém jsem v akci lidlu přikoupil další tefal a starý ač funkční s radostí vyhodil. Jinak ten tvůj hrnec má těsnění zalisované pod okrajem a je třeba ho jednou za čas promáznout olejem, aby nestvrdlo. Výměnu pochybuju, že zvládneš a v servisu se nedoplatíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]