Nejste přihlášen/a.
Jelikož se nezdržujete popisem, jak jste koblížky dělal (a tedy suroviny a výrobní procesy), mohu Vám pouze doporučit, jak se dělají koblížky podle receptu tak, aby nebyly jak beton .
Mimochodem: Odkud jste je vyndal? Pokud z trouby, tak bych se nedivil, jelikož koblížky se smaží v oleji .
Přeskočil jste základní školu.
Začněte se učit vařit a péci na jednoduchém jídle.
Zvládněte krupicovou kaši,
bramborovou kaši, přidejte postupně řízek, filé v trojbalu, karbanátek,
těstoviny s uzeným masem nebo francouzské brambory
perník, makovec, práškové buchty, palačinky, chleba
a potom teprve kynuté věc - obyčejný, houskový knedlík, lívance, sladké knedlíky.
A smažené moučníky bych nechala nakonec třeba s buchtami na pekáč.
-------------
Pečené vdolečky v troubě mohou být jenom vysušené, pekl jste je třeba moc dlouho. Nebo byl špatný recept, nebo jste něco zapomněl při přípravě přidat.
Tvrdé nevyhazujte, uvařte bílou kávu a tvrdé pečivo do něj namáčejte, určitě nasákne tekutinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.