Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodavatel energií

Od: dohnivak odpovědí: 2 změna:

mám dotaz, včera jsem podepsala elektronicky distributorovi Encool Praha, který doporučuje zákazníkům dodávky plynu smlouvu na dodávky plnu k dodavateli Ynnogy, jedná se o plyn Benefit +, ovšem zálohy jsme se domluvily na 3000 kč. za měsíc, před tím jsem měla 2900 kč, ovšem tento tari nabízí zálohy kolem 4000 kč, ptám se, je možné od tohoto distributora ještě odstoupit, aby dodavateli smlouvu nepředával, nebo jak bych to měla řešit,díky,d

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím,

Tady máte vše srozumitelně vysvětleno jaké máte moznosti odstoupení od smlouvy kalkulator.tzb-info.cz/... a tady si můžete porovnat ceny ,popřípadě vybrat nového dodavatele energií. kalkulator.tzb-info.cz/... .

dohnivak
04.10.24 19:19
hodnocení

děkuji,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]