Dobrý den, mám takový problém. Měnili mi vodoměr teplé vody s dálkovým odečtem (starý jsem reklamoval) včetně kličky na otevření/zavření vody. Při puštění hučí voda a je slyšet hukot až do kuchyně (bydlím v garsoniéře). Chci se zeptat, zda nemohu někoho vytopit. Moc děkuji za odpověď.
Montér, co to dělal, tam musel nechat původní přípojky, roury a trubky jsou samozřejmě původní. Nevadí to, že bych někoho mohl vytopit? Děkuji za odpověď
Před tím vodoměrem jsou dva ventily za sebou? Není potom ten první ve směru od stoupačky, co zřejmě nemá páčku, trochu přivřený? To by klidně mohlo ten hukot způsobovat.
zbynek
Ano, jsou tam dva ventily za sebou. A jeden je přivřený. Je to bezpečné. Děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.