Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový problém. Měnili mi vodoměr teplé vody s dálkovým odečtem (starý jsem reklamoval) včetně kličky na otevření/zavření vody. Při puštění hučí voda a je slyšet hukot až do kuchyně (bydlím v garsoniéře). Chci se zeptat, zda nemohu někoho vytopit. Moc děkuji za odpověď.
mám takový problém. Měnili mi vodoměr teplé vody s dálkovým odečtem (starý jsem reklamoval) včetně kličky na otevření/zavření vody. Při puštění hučí voda a je slyšet hukot až do kuchyně (bydlím v garsoniéře). Chci se zeptat, zda nemohu někoho vytopit. Moc děkuji za odpověď.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
zbynek
Montér, co to dělal, tam musel nechat původní přípojky, roury a trubky jsou samozřejmě původní. Nevadí to, že bych někoho mohl vytopit? Děkuji za odpověď
ajvn®
Před tím vodoměrem jsou dva ventily za sebou? Není potom ten první ve směru od stoupačky, co zřejmě nemá páčku, trochu přivřený? To by klidně mohlo ten hukot způsobovat.
clas®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]