Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou máte zkušenost s kikou?

Od: kahsa* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, zajíma mě jakou jakou zkušenost máte s kikou. Co se týče kvality a ceny.Díky za info

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

2x

dobry den nabytek docela usel a osvetelni taky ale je to jede z nejdrazsich obchodu jestli vam jde o nabytek nebo o koberce jsou i levnejsi obchody

myse*
hodnocení

2x

docela drahý, ale kvalita ujde...

co mi spíš vadí, že vystavený nábytek nemají na skladě a je potřeba ho objednat - bude za 3-6 týdnů - a to mě nebaví.

Takže já nee

lidus*
hodnocení

0x

Ikea Kika mi příjde stejná a ani jednu nemusím ale dcera ta tyto obchody preferuje a je spokojená.

hodnocení

0x

Proč ne? Ceny jsou nízké a nikde není psáno, že musím nosit nebo mít v bytě stále stejné věci jen proto, že byly drahé. Tričko, které bylo levné, dosloužilo a koupím si za pár šestek nové. Příjde mi to lepší, než se hrabat v sekáči.*sok*

kahsa*
hodnocení

Ceny jsou nízké? Asi jste v kice nikdy nebyl(a):),protože opravdu ceny nejsou nízké. A kupovat šunty za pár švestek (který vydrží chvilku) to nechci, klidně si zaplatím za kvalitu- nesnáším konzumní život.(ale to je váš názor a neberu vám ho i tak díky za odpověď.) Ptal jsem se zda si myslíte že za ty ceny, jaký mají je ten nábytek kvalitní či ne.Stavíme barák,proto jsme teď v nájmu a potřebovali jsme nějakou postel cca na půl roku. Do vlastního si necháme udělat nejspíš od truhláře.Snad kvalitní :))

No jo, to jste ale nenapsal, že se jedná o nábytek. Tam jsem párkrát nakoukla, ale trička v poho kupuji v Kika. *jasne*

doplněno 22.06.10 17:32:

A také o bytové doplňky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]