Nejste přihlášen/a.
Z bezpečnostních důvodů musí být ventil vymontován, potom byste to mohl udat na sběrném dvoře. Takovou jsem dostala radu.
Pokud se jí chcete zbavit, tak možná vyměnit za plnou a tu potom prodat za nějakou přiměřenou cenu. Anebo právě koupenou a plnou odvezte jako dar do vytopených oblastí.
-----------------------------------
Já jsem tady měla prastarou, velkou 33, prošlá revize, starý typ. Výrobní číslo je jedno, oni se totiž postupně změní, takže už podle vizáže bomby odborník pozná, že to je starý typ.
Dala jsem inzerát a někdo mě pomohl, slitoval se a i pro ni přijeli, že si dokáží poradit. Jsem od Prahy, tak neuvádím kdo, ono to je stejně už asi 3 roky. Dala jsem flašku rumu. Ale hlavně, že je pryč, je to ekologická zátěž.
A to je tak ťažké vymontovať ventil? Vo vnútri nič nie je,je to len dutá nádoba. Otvoriť ventil na voľnom priestranstve, počkať až vyjdú zbytky plynu a normálne vytočiť ventil a nádobu dať do zberu.
Pri čom by ste riskoval zdravie? Pri demontáži otvoreného ventilu a prázdnej bombe?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.