Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
po povodních jsem oklepal všechny omoítky ve sklepě. Až na cihlu to ale nešlo, protože tam je takovy ten špryc a hodně omítky drží jak beton. Čím to teď vzít? Škrábat sekyrou je umorné a ani to místama nejde...
Nejaky ocelovy kartac na vrtacku?
pokud tam chcete mít nějakou obytnou místnost nebo vinárnu a režnou cihlu, pozvěte si pískování (bude to drahé a prašné) a pak zeď vyspáreujte a napenetrujte hloubkovou penetrací nebo vodním sklem
pokud to budete znovu nahazovat, nemusíte to čistit až na holou cihlu
pokud s tím nic nechcete dělat, také to nemusíte čistit na holou cihlu
proč se to vůbec po povodních osekává? neřekl bych, že zdivo vyschne nějak výrazně rychleji, když nemá omítku
kartáčem na obrázku jsem s flexou čistil jen pár traverz mezi klenbami a bylo to děsně prašný a dost nepříjemná práce (je třeba uzavřené brýle, respirátor, rukavice)
Jsem jen ženská, ale nechala bych to takhle být. Vždyť to chrání, zpevňuje i tu cihlu.
A zdi budou dýchat.
Jedná se snad o sklepní, či skladové prostory?
Ve sklepě, kam vzlínala voda, jsme omítky oťukali do půlky na výšku a je klid. Dříve se omítky odchlipovaly a neustále se musely opravovat a přetírat.
Můj názor = nenechat na tom ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.