Zdravím, koukám se po čtvrtkové gola sadě, protože s tím šmejdem od Yato, kde se mi v oříšcích koušou bity, že je musím vyklepávat hřebíkem, nejde dělat. Rovněž přepínací páčka mi přijde dost fórová a ve stísněných podmínkách si do ní pořád strkám. Doporučíte mi kvalitní gola sadu s jiným než páčkovým přepínáním? Myslím, že se dělalo i otočné kolečko. Díky
Koupil bych přes bazoš TONA, jak tu novou(nevyrábí se v ČR), tak klidně starou vyráběnou dříve v ČR Nebo luxusně kvalitní nářadí je 4CZECH, vyráběný v Německu (!)
k tomu kolečkovému přepínání mám názor, že je nekvalitnější a více náchylný k poškození...ale mám zkušenost jen s jednou verzí - levnější a tudíž nekvalitní. Golu kterou mám vlastním a používám snad 20 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.