Nejste přihlášen/a.
Prosím, mohl by mi někdo poradit, jaký druh lepenky (IPY) mám použít na plochou střechu. Podklad je beton. Vím, že se vyrábí více druhů, ale mně jde o kvalitu a ne cenu. Jedná se zhruba o plochu jen asi 20 metrů čtverečních. Děkuji předem za odpovědi.
Na rovné střechy používám normální IPU, silnější, je jí 10 m v balíku.Už ji mám na střeše přes 10 let, perfektní stav.Řekl bych, že daleko důležitější je precizní provedení- aby byla důkladně přitavená na 100% plochy, toho často není dosaženo.Je to věc názoru, jaký typ je nejlepší.Důležitý je výsledek.
Nevím přesně název, je se zpevňovacím skelným vláknem, asi je zde zbytečné použít protiradonovou. Na plochu 20m2 počítejte 3 role, při vaření doporučuji 10 až 15 centimetrů přesah pro svár.
doplněno 21.06.10 22:27:Podklad doporučuji dobře mechanicky očistit od nečistot a natřít Penetralem (IPA v kanystru)!
Jmenuje se sklobit. Používám ji také a dobré zkušenosti. Je dost tvárná , kde je nerovný podklad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.