Dobrý den, poprosil bych o radu, jak nejlépe upravit obrubník , aby tam vyjela autom. sekačka z Lidlu. Potřebuji nějak “ upravit “ ten nájezd. Výška toho obrubníku, který převyšuje dlažbu je cca 4cm . Předem děkuji za rady. Nechce se mi moc rozebirat dlažba a nějak to dělat znovu. Jestli někoho nenapadne, nějake jiné řešení
Jestli je to jen tenhle kousek trávníku,tak bych obrubník neupravoval.Aby potom netekla voda na chodník před vchodem.Na to stačí elektrická strunová sekačka.To už bych se napřed víc snažil postarat o ten trávník celkově.
Ta ,,plechovka,, je druh uhláku.Pořád se ještě prodává.
Děkuji za váš názor, ale je to trochu mimo mísu. Omlouvam se, že to tam je položené. Vy si tam dejte třeba sochu Lenina. Je to každého věc. Když neumíte poradit, nebo nemáte k nic k tématu, tak vám děkuji a zkuste si najít jiné téma. Hezký den.
Tak jestli je ten držák pro stetku, tak tam je doslova mimo mísu
belus
macek71 - ta druha odpoved hlavne ta veta ...Když neumíte poradit, nebo nemáte k nic k tématu, tak vám děkuji a zkuste si najít jiné téma... je super )
Takže se všem omlouvám, že tam zůstal ležet ten uhlák, který slouží úplně k jinému účelu. Příště přeparkuji raději i to auto. Ja chtěl jen radu odhlédneme obrubníku. Ale děkuji za rady. Raději bych to ukončil, protože se začínají řešit nesmyslně věci. Děkuji , hezký den
Sice píšete, že se vám nechce rozebírat dlažba, ale asi se něčemu takovému stejně nevyhnete. Sekačka z Lidlu totiž potřebuje k určení hranice sekání vodící drát. A to i v případě, že by v trávníku bylo sekundární výchozí místo. Řešení by bylo umístit stanici někam do plochy trávníku a tím pádem by sekačka z trávníku vůbec nevyjížděla, ovšem bylo by stejně nutné tam dostat elektrický přívod. Jakým způsobem chcete zajistit dosekání těch trsů trávy kolem světla a ozdobných prvků? Budete je dosekávat jinak než robotickou sekačkou? Tak v tom případě bych to asi posekal najednou celé a na robota se vykašlal. Já osobně bych se asi bál i o odcizení, zvlášť v případě, že by stanice byla trvale v trávníku.
Mám celkem 3 plochy. Tahle je nejmenší. Dosekat se musí vždycky. Žádná sekačka neumí dosekat kolem baráku, plotu a různých jiných překážek. Naváděcí drát jde krásně schovat mezi jednotlivé kostky zámkové dlažby. To mam vyzkoušené. Stanice je samozřejmě vzadu . Kde je nastavená světelná brána. Takže když sekačkuněkdo vezme v jiný termín, než je zadáno, tak se spustí alarm. Já potřebuji jen poradit , jak to udělat , aby sekačka přejela ten výškový rozdíl. Ostatní vím. Nepotřebuji poradit, co můžu mít na zahradě , jak se starat o trávník atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.