Nejste přihlášen/a.
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Jak jednoduché, když je foto.
Musíte mechanicky ukotvit trubku ke stěně. V místě, ke je to horní Al páska. Takto to opravdu nemůže držet.
jendad
Malé upozornění . Někde jsem četl , že u krbu je potřeba nerez kouřovod (asi , že je to schované - zazděné)
bery®
Ta páska mě trochu zaráží, výdrží takovou teplotu? Mám zkušenost, že časem lepidlo zdegraduje a přestane držet.
Jaká bude teplota spalin, jaká povrchová teplota bude na trubce?
Proč to teplé pouštět do komína zbytečně.
fik
HT potrubí má odolnost do 90°C. Tady dobrých 40% výkonu půjde do obestavby. Malá kamínka 6kW mi saunu 8m3 vytopí na 120°. Já bych to tedy takto nechtěl.
Mimochodem vzdálenost hořlavých předmětů od kouřovodu dle normy min 40cm. Co na to revizák?
Mimochodem vzdálenost hořlavých předmětů od kouřovodu dle normy min 40cm. Co na to revizák?
fik
Otázka je příliš nekonkrétní, příliš proměnných. Nelze odpovědět. Když otevře klapky primáru a sekundáru naplno, tak bude topit hlavně ten kouřovod. Když bude topit jak se má, bude to zase jinak.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]