Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty u kterých se trhá látka u malíčků

Od: tondas odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
mám již několikáté botasky, u kterých se mi časem na obou botách udělají dírky v oblasti u malíčku, zřejmě mám širokou nohu.
Dá se tomu nějak předejít, nějak ty boty vždy zachránit / upravit?
Nebo se dají koupit botasky pro širokou nohu?
U zimních pevných bot se mi to nikdy nestalo.
Děkuji

Boty u kterých se trhá látka u malíčků

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Samozřejmě, že se dají sehnat botasky na širší nohu. Za mne bych vám doporučila tuto značku, pohodlné, jak bačkorky. Tuto značku preferuji i u zimních bot.

skechers.cz/...

Nekupujte šmejdy u vietnamců a jiných pofidérních prodejců. Na botách se nemá šetřit.

hodnocení

0x

Buď máte příliš vystouplý malíček nebo na něm máte ostrý dráp. Malíček neodříznete, ale s tím drápem by to neměl být problém.

Ještě rada: Nekupujte si aušusovou lepenou a sotva sešitou obuv z dílů. Kupte si nějakou celistvější botu, ze které Vám malíček nepoleze ven. Proto ten problém nemáte u zimní obuvi, ta je totiž obvykle mnohem kompaktnější, ne-li přímo homogenní, co se týče množství použitých díllů.

bramburka
hodnocení

0x

Kdyz uz si kupujete tuhle levnou obuv, musite s tim tak nejak pocitat. Bud boty muzete uvnitr nejak zpevnit - treba v miste dotyku malicku nalepit naplast, anebo si koupit kozene botasky. S temi se vam to nestane.

hodnocení

0x

Jestliže jsi v jedněch teniskách strávil téměř rok a navíc jsi o něco nohu malíkovou částí opíral, pak je pochopitelné, že se na tom místě prodřely. Je dobré nenostit jen jedny nebobo dvoje boty. Jendny v létě a druhé v zimě. Ceny nejsou u kecek zas až tak vražedné, abys musel chodit jen v jedněch. Střídej boty a občas, po dohodě s mamkou, je hoď do pračky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]