Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Centropolem

Od: itaa® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dostala jsem poměrně dobrou nabídku cen energií od Centropolu. Recenze na tuto společnost nejsou však dobré. Zajímaly by mě vaše názory a zkušenosti s touto společností. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já preferuji jen největší "hráče" na trhu. Buď Innogy, nebo ČEZ. Podle momentálních podmínek. Jednou jeden, podruhé druhý. Není s tím problém, o převod se sami postarají. Je to určitá jistota. Plyn i elektřinu.

Každá jistota něco stojí

hodnocení

0x
Dobrý den, z vlastní zkušenosti vím, že recenze z 99,9% nelžou.
Přeji hezký zbytek dne.

mihato
hodnocení

0x
Mám u nich elektřinu i plyn a nemám problém. Mají přehlednou webovou samoobsluhu, takže vše zařídím tam.

jajaja*
hodnocení

0x

Ve srovnávačích nejsou uvedené všechny jejich produkty (že by tomu bránila konkurence?).

Některé nabídnou při osobním jednání a jsou levnější než ty uváděné ve srovnávači.

Navíc je možné od nich mít SIM do mobilu s tarifem 1,- Kč. Pokud od nich berete jen plyn nebo jen elektřinu, tak je 20 minut volání zdarma, a pokud berete plyn i elektřinu, tak je 50 volných minut - do všech sítí. A to pro všechny rodinné příslušníky, tedy několik SIM karet.

Já jsem velmi spokojen s jejich službami.

dohnivak

mě končí spp brno a stále nevím kam přejít, připadá mi vše drahé,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]