Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapající přívodní hadice kuchyňské baterie

Od: makak odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám kuchyňskou dřezovou baterii viz obrázek, kterou jsem musel odmontovat, protože přivodní hadice teplé vody mi v místě napojení na roháček začal kapat. Jedná se o baterii značky Grohe. Je to na kompletní výměnu baterie nebo je možné vyměni přívodní hadici baterie popřípadě, vyplatí se výměna hadice? Děkuji.

Kapající přívodní hadice kuchyňské baterie
Kapající přívodní hadice kuchyňské baterie #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyměnit těsnění a s citem dotáhnout.

Když vidím ty vrypy na té matce tak se ani nedivím, rozdrcené těsnění.

hodnocení

0x
Muze byt jen spatne gumove tesneni v hadicce….Pokud je baterie uz starsi, nic neopravujte a kupte novou. Hadicky by se musely objednat origo Grohe, baterii rozdelat pres kartus a hadicky nejsou se zavitem, ale je tam vevnitr zavlacka.
makak
hodnocení

Baterie má 6 let. Netuším zdali je to moc nebo málo :)

Asi bude opravdu špatné těsnění, protože to z hadičky vypadlo jako nic. Těsnění druhé hadice vypadá v pořádku protože drží ...

Zkuste vymenit tesneni a dotahovat matku na rohacek s citem. Sest let je jeste malo, mela by vydrzet.

Bylo zcela zbytečný sundávat celou baterii, stačí dát k roháčku nové těsnění s tím je vyřízeno.

hodnocení

0x

já jenom-zkuste jestli hadice nejsou -jak bych to řekl-tvrdé neohebné ...jestli je tomu tak tak raději vyměnit i obě-riskujete vytopení třeba jak zrovna nebudete doma ...no a teď ještě jak s tím manipulujete tak obvzlášť...

Hadicky jsou z plastu, neni to guma, takze riziko vytopeni je mensi. Hadickynejdou tak lehce vymenit, jak si myslite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]