Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám kuchyňskou dřezovou baterii viz obrázek, kterou jsem musel odmontovat, protože přivodní hadice teplé vody mi v místě napojení na roháček začal kapat. Jedná se o baterii značky Grohe. Je to na kompletní výměnu baterie nebo je možné vyměni přívodní hadici baterie popřípadě, vyplatí se výměna hadice? Děkuji.
Baterie má 6 let. Netuším zdali je to moc nebo málo
Asi bude opravdu špatné těsnění, protože to z hadičky vypadlo jako nic. Těsnění druhé hadice vypadá v pořádku protože drží ...
já jenom-zkuste jestli hadice nejsou -jak bych to řekl-tvrdé neohebné ...jestli je tomu tak tak raději vyměnit i obě-riskujete vytopení třeba jak zrovna nebudete doma ...no a teď ještě jak s tím manipulujete tak obvzlášť...
Hadicky jsou z plastu, neni to guma, takze riziko vytopeni je mensi. Hadickynejdou tak lehce vymenit, jak si myslite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.