Nejste přihlášen/a.
Poradíte - doporučíte, který systém závěsného WC (montáž do SDK) vybrat a proč? Děkuji.
Umožňuje některý systém dva přívody vody (studna/veřejný řád)?
Skusenost : Geberit, 20 rokov bez oprav alebo udrzby, spolahlivo splachuje, nepreteka.
Dva privody mozete mat na kazdom systeme, ked vam to instalater pripravi pred privodom do nadrze. Len velky pozor na moznost, ked zlym nastavenim ventilov natlacite vodu do verejneho vodovodu.
Takže, jak volně stojící WC s možností vody z obou stran, dva napouštěcí ventily u vestavěného neexistuje? Nechci "propojovat" rozvody.
rámová konstrukce je stejná, nádržka taky, připojení a trubky taktéž..jediný v čem se to liší jsou ty střeva v tom otvoru za tlačítkem a tlačítka samotné (mají jiné rozměry), kde mě osobně má geberit strašně moc zbytečnýho plastu a hejblátek...mám Vigour v bytě a ten bowdenový mechanismus mi příjde jednodušší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.