Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sádrokarton - pásky na rohy

Od: kolemjdouci odpovědí: 7 změna:

Může někdo z praxe doporučit, která páska na rohy je pro amatéra "snadná" na aplikaci? AquaBead nebo HabitoFlex? Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

normální plastovej rožek v 2,5m délce

hodnocení

0x

Nejvíce se prodával hliníkový roh, 25x25mm, posléze zmenšen na 23x23mm.

Plastový se moc neprodával.

kolemjdouci
hodnocení

Omlouvám se, ale očekával jsem odpovědi na výše uvedený typ pásek. Plastové-kovové a jiné opláštění rohů mě nezajímá! Prosím držte se dotazu. Děkuji!

Vnutorny alebo vonkajsi roh? Pri vonkajsom odporucam zamerat sa na ochranu pred obitim, co vyriesi len kovovy profil. Pri vnutornom ako ochrana pred praskanim je ok kazda paska spolu s tmelom, podla navodu vyrobcu. Na webe maju aj presny postup ako video.

kolemjdouci
hodnocení

Kolem střešních oken - tzn vnitřní i vnější a napojení šikmina na strop.

stepan89
hodnocení

0x

Doporučuji pásky straitflex. Na webu najdete dle potřeby, silné, tenké, vnitřní, vnější roh. Dražší, ale vyplatí se. Práce snadná.

straitflex.cz/...

jendad
hodnocení

0x

Použijte obyčejnou papírovou pásku. Uprostřed má prolis a krásně se předehne to uhlu . Naprosto luxusní práce oproti skelným páskám nebo pleteným .

Před 10 lety jsem ji koupil asi za 30kč v hornabachu . Dnes jsem nedohledal .

helion.sk/...

Kus papíru co stál 30kč dnes stojí stovku . Bizár , jak nefunguje konkurence majitelu zboží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]