Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lapač olej + odkalovací nádoba

Od: art13® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

měl bych dotaz , třeba někdo řešil něco podobného. Do malé díly bych rád mycí box na různé věci ( jízdní kola, pneumatiky na auto, nářadí atd. ) a řeším mycí box. Je mi jasné, že přímé napojení na odpad je prasárna a tak bych to rád vyřešil lapačem oleje . Problém je, že lapač by měl mít i nějaký odkalovací prostor, protože to nebude jen voda s olejem.
Máte někdo nějakou zkušenost případně jak by takový lapač měl vypadat? Poptal jsem u několika firem,ale většinou mi blo řečeno, že je to lapač na olej a tuk . Děkuju za případné názory, rady a ukázky .
Moc děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, pokud chcete zachytávat nějaké hrubé nečistoty, tak si vyrobte na odtoku/přepadu z toho mycího boxu česlo (např. mřížku určité průchodnosti dle potřeby) a toto místo potom musíte pravidelně čistit (a za ním bude ta jímka/lapač, kam už by se hrubé nečistoty neměly dostat). Zdravím!
doplněno 29.09.24 10:54: Nemáte zač.
29.09.24 09:47
hodnocení

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]