Dobrý den, chci si koupit ohýbačku na trubky pro profesionální použití. Budu ohýbat měděné trubky 15, 18 a 22 mm. Bohužel téměř všechny ohýbačky, které jsem viděl nabízet vypadají velmi nekvalitně a často jsou i předražené. Nyní se mi moc líbí jedna levná, ale bohužel má jen rozměry 1/4, 1/2 a 3/4. Nevíte, jestli se taková, nebo podobná nedá koupit i na 15, 18 a 22 mm. m-eur.vevor.com/...
Tak tuto ohybacku mam uz 22 let, byla draha, ale vse funguje. Pri vice ohybech za den pri prumeru cu 22 se urcite nadrete. Pak jedine ohybacku elektrickou. antprofitools.cz/...
Mel jsem pujcenou takovou tu kuši od rems. Nebylo to spatne. Delal jsem i s takovou co jste tady dal. Ta mi prijde lepsi, akora me zaujalo, ze je celokovova. To vy asi nedelalo dobrotu. Jak ten rems, tak ta druha mely vedeni trubky ze silonu/nylonu. Ten kov bude drit medenou trubku. Leda by tam meli nanesenou vrstvu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.