Nejste přihlášen/a.
3x
Bingo, něco musí zpomalit průtok vody, aby se stačila ohřát ihned ze 6-8°C na 40-45°C.
Podle mne to s elektrikou nemá nic společného.
Můžete uvést, kde jste získal tuhle informaci? Určitě neznám všechno
, můžete mi proto vysvětlit, jak ta věc brání úniku elektrického proudu? Kudy, odkud a kam? ![]()
Taková věc,v menším měřítku i pro děti pití s brčkem bezpečnost pravidla pro ochranu veřejného zdraví. Zákon schválení pro normu i celé oblasti USA. Může dojít k zástavě srdce po výrazné iritaci elektrickým proudem srdeční komory
V USA každý rok dochází ke smrtelný úraz tak jako ke značným škodám na majetku privátní i veřejného vlivu.
Každé elektrické zařízení musí být schváleno pro provoz v USA zrovna tak namontováno s patřičným oprávněním. Garance může být při špatně montáži zamlčena a neodpovídá generální výrobce produktu
boban - mě by ale zajímalo, jak to funguje. Ne jaké normy mají v USA a kolik dětí jim tam zabije probíjející bojler
.
Mimochodem - ten Váš strojový překlad je značně mizerný.
@jenyk
Voda prochází takovým silikono-plastovym šnekem, tím se prodlouží vodní cesta, takže dostanete teoreticky menší šlehu než kdyby to šlo napřímo. Je to jako kdybyste do bazénu strčili vodič pod síťovým napětím ~230V a teď je velký rozdíl zda si sahnete na hladinu vody několik cm od vodiče nebo zda sahnete třeba 5metru na hladinu od vodiče.
Žádná věda. Věřte nevěřte, funguje
2x
Podle mě jde o zpětnej ventil (i když pak mi tam chybí výtok z přetlakový pojistky), nebo regulátor pro snížení tlaku, pokud je bojler nějakej materiálově ošizenej šmejd, co by se nefoukl při běžně povolených 6 barech...
0x
Je přs to vidět, nebo je to nějak uzavřené?
Jde do toho foukat z obou stran?
Může to být nějaký filtr, aby se nedostávaly do nádržky nečistoty a pokud by z jedné strany šlo foukat a z druhé strany ne, tak tam je zpětná klapka, aby so ohřátá voda nevracela zpět do přívodu.
"Safe care" znamená, něco, co zajišťuje bezpečnost - nějaký bezpečnostní prvek.
O jaký průtokový ohřívač se jedná? Má nějaký štítek, který by bylo možné vyfotit?
0x
Neříkám že všechno vím, ale fakt věřte tomu, že je součástka na to, co tu celou dobu píšu,zbytečně ztrácíme čas
![]()
zbytečně ztrácíme čas***minule jsme ho ztráceli jinde...víte přeci kde...![]()
SAFE CARE***kde o je?
Přeji úspěšný víkend.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.