Dobrý den, Loupe se mi baterie, chtěla bych se vyhnout koupi nové a chtěla to zkusit opravit. Má někdo zkušenost, i s takto poškozeným stavem?... Objednala jsem si tento sprej. Dělal někdo něco podobného? Diky moc
je vám jasné, že budete muset baterii před samotným stříkáním odmontovat a nebo perfektně zakrýt prostor kolem a v takovém případě se nedostanete sprejem všude kde potřebujete?
napíšete značku? ať vím co nekupovat. děkuji.
to stříknutí nebude dlouhodobé řešení a ikdyž to provedete perfektně, stále bude vidět poškození
nová baterie stojí kolik, 3 tisíce? nevyplatí se vám spíš koupit novou?
dana35
Byt neni v Čechách, takže mi nejde o finance, ale spíš jsem se chtěla vyhnout sundavání celého setu v koupelně. Ostatní části jsou totiž v pohodě. Asi budu muset koupit bohužel celý set stejný, protože je to navrtáno přesně do kachliček... Nevíte jestli mohu zde v Čechách koupit nějaké ošetření, aby se ta nová nesloupla? Nebo aspon ne hned? Naše pani na uklid čistila baterie octem a chlorem, tak to možná taky malinko urychlila Samozřejmě, ale nejsem hloupá a vím, že je to nekvalitni...proto jsem chtěla zkusit to sloupnout ty dvě páky a přestřikat...
km
nevím, ale stejný výrobek bych už nekupoval, protože to sleze znovu, to bych spíš přežil pár děr v obkladu, které se snad dají zamaskovat mnohem snáze
Natřít či nastříkat to samozřejmě můžete, otázka je, zda to bude držet a zda se nebude loupat i stará barva dál. Podle mě je ten problém, že povrch nerezu (pokud je to nerez) nebyl ošetřen před použitím barvy, ono totiž bez úptavy povrchu na nerezové oceli špatně drží cokoli, lepidla, barva, tmely...
Podle AliExpress jde o neznačkovou baterii a prodává ji tam nějaký prodejce za 2550 bez DPH.
dana35
Dobrý den, set sprchy neni ale z Aliexpresu - možná ten by byl kvalitnější než tohle naše. Byt je mimo ČR, a já vim, že to neni super kvalita. Prosila jsem o radu, zda má někdo zkušenosti s přestřikáním. Ja vím informaci, že je baterie na nic moc dobře. Chtěla jsem se jen vyhnout sundavání celého setu. To se mi tam loupou ještě dvě umyvadlový, ty si dovezu radši z Čech...
Pokud máte už barvu koupenou, tak to holt zkuste nastříkat. Nejprve kupte jemný brusný filc a obrušte ty oprýskaný přítoky, jinde barva zatím drží podle obrázku. Zároveň kupte maskovací papírovou pásku a vše co stříkat nechcete přelepte. Za baterii bude nutno dát nějaký karton.
Koupím tedy raději celý nový set sprchy...asi se tomu nevyhnu. Diky moc všem.
re4zon
Spravna volba. Ono by to udelat slo, ale vyzadovalo by to perfektni pripravu a provedeni. Odhaduju to tak na 3 hodiny prace, plus mit naradi, pak to dvakrat striknout z kazde strany.. nevyplati se to ani nahodou. A totez fakt nekupuj, na diry se daji pouzit vruty s krytkami v libovolne barve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.