Nejste přihlášen/a.
4x
je vám jasné, že budete muset baterii před samotným stříkáním odmontovat a nebo perfektně zakrýt prostor kolem a v takovém případě se nedostanete sprejem všude kde potřebujete?
napíšete značku? ať vím co nekupovat. děkuji.
to stříknutí nebude dlouhodobé řešení a ikdyž to provedete perfektně, stále bude vidět poškození
nová baterie stojí kolik, 3 tisíce? nevyplatí se vám spíš koupit novou?
Asi budu muset koupit bohužel celý set stejný, protože je to navrtáno přesně do kachliček...
Nevíte jestli mohu zde v Čechách koupit nějaké ošetření, aby se ta nová nesloupla? Nebo aspon ne hned?
Naše pani na uklid čistila baterie octem a chlorem, tak to možná taky malinko urychlila
Samozřejmě, ale nejsem hloupá a vím, že je to nekvalitni...proto jsem chtěla zkusit to sloupnout ty dvě páky a přestřikat...
2x
Natřít či nastříkat to samozřejmě můžete, otázka je, zda to bude držet a zda se nebude loupat i stará barva dál. Podle mě je ten problém, že povrch nerezu (pokud je to nerez) nebyl ošetřen před použitím barvy, ono totiž bez úptavy povrchu na nerezové oceli špatně drží cokoli, lepidla, barva, tmely...
2x
Podle AliExpress jde o neznačkovou baterii a prodává ji tam nějaký prodejce za 2550 bez DPH.
Chtěla jsem se jen vyhnout sundavání celého setu.
To se mi tam loupou ještě dvě umyvadlový, ty si dovezu radši z Čech...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.