Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač

Od: dohnivak odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych tyčový vysavač bez sáčků, jaký je lepší, na kabel nebo aku, prý aku nemá takovou sílu jako elektrika a když tak je drahý, je to pravda?dík,d

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

1x

Nejlepsi je, poridit si oba! Na tycovy nedam dopustit, mam ho stat v rohu a je neustale po ruce na rychle vysavani (treba v kuchyni, kdyz se nadrobi apod.) Je na akku, takze je potreba obcas dobit ale zato nemam snuru, ktera prekazi.
Na vysavani celeho bytu mam zminovany Dyson bez sacku.

dohnivak
hodnocení

díky a kolik stojí takový aku, který za něco stojí, je drahý?

Gorenje SVC252FMWT mám 5 rokem k plné spokojenosti jako doplněk k výkonnému Dyson dc19T2 na drobné vysávání (nadrobené pečivo na stole, pod stolem a podobně). Stál něco nad 3000 Kč. Nyní vyprodán, asi se vyrábí novější. Výhoda motorku v ruce - dostane se do škvír třeba mezi skříně na pavučiny (a na stropě, těžký motor je v ruce). Vytírací mop, jež je součástí, neužívám, mám Kärcher umývací stroj na podlahy. Syn mám téměř stejný od Hoover a rovněž spokojenost.

hodnocení

0x

- bez sacku = nutnost cistit a menit filter

- tycovy = maly objem zbernej nadoby, nizsi vykon, nema hadicu, ktora sa zide do nepristupnych rohov

- aku = maly vykon, kratka doba vysavania, aku postupne degraduje a cas vysavania sa skracuje

Celu vasu volbu by som zmenil na klasicky na 230V, sackovy a nie tycovy.

Souhlas, až na:

Bezsáčku jsem 19 let vysavač od Dyson nečistil (na kabel 230V). Jen hrnec s odpadem vysypu do popelnice. Žádný filtr jsem neměnil. Filtr (HEPA) dle typu prachu se jen vyždímá v čisté vodě, když se vysaje vysoce jemný prach například po vrtáví do zdi. Případně se doporučuje jednou za 8 měsíců preventivně opláchnout. Ale to se pozná i tím, že se částeční sníží sací výkon. Pokud nemáte alergii na prach, ani se HEPA filtr nemusí užívat.

hodnocení

0x

Já mám tyčový Sencor do sítě, visí v kuchyni místo smetáku. Má průhledný kontejner, takže vidím jak je plný. Je místo smetáku na rychlý úklid. Pak mám větší, klasický na úklid koberce i lino. Jsem spokojená, každý je na něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]