Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kancelářské křeslo

Od: picmis® odpovědí: 15 změna:
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem židle či křesla k pc, měl jsem jich mnoho a zatím jsem byl ze všech zklamanej, ty s plastovým křížem se mi většinou rozpůlily ve středu kde je uchycen píst nebo se píst úplně propadl ačkoliv výrobce uvádí nosnost 100-120kg a já mám 80kg. Poté jsem koupil s kovovým křížem, ten sice drží ale židle vrže v tom mechanismu pod sedákem. Tak bych poprosil jestli má někdo nějaké skušenosti z nějakou židlí ať mi poradí, cena by se měla pohybovat tak max. do 3500kč díky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laura303*
hodnocení

0x
rob*

obávám se že je to mimo rozpočet tazatele :)

laura303*

Ups , máte pravdu , nějak sem se zapomněla podívat na cenu :( Tak nic *zed*

doplněno 21.06.10 12:06:

Našla jsem sice další úžasné židle , ale vše 5ooo,- a víc :(

rob*

já mám doma koženou za litr z nějakého hyper super a když odešel píst a já jezdil pořád dolů, tak jsem si vypomohl plastovou trubkou z odpadu, tu jsem dal mezi sedák a kříž s kolečky :) a teď mám pokoj :)

laura303*

Já teď sedím na koženém za 2 litry a půl a nemůžu si stěžovat , je staré více jak rok a stále žije :) Tak to jste šikovný ;) Jinak dobrý nápad *palec*, jestli se mi stane něco podobného tak vím co s tím dělat :D

rob*

to záleží na tom kolik vážíš :)

tu mou asi vyráběli číňani a projektovali to na svoje postavy, mých 95 kg ten píst neustál :)

laura303*
21.06.10 12:32

45 x)

rob*

tak to zřejmě tu plastovou trubku potřebovat nebudeš :)

laura303*

No stát se to může :) Navíc mám tatínka , co když na něj někdy sedne on? x)

nekokumachan

Dobrý den, je pravda, že ty opravdu kvalitní židle se pohybují od 5000 výš... Já jsem narazila na kancelářské židle ve slevě, některé jsou se slevou 50% a to si myslím už za to stojí :)

hodnocení

No tak ta židle by měla taky trochu vypadat, s tou pvc trubkou to musí být nádherné .Já koukal třeba po téhle: luxx.cz/...

laura303*
Při kliknutí na vámi uvedený odkaz mi to napsalo : Zboží neexistuje. Tak teda nevím no :(
rob*

já tu židli nikde nevystavuji :)

hodnocení

Tak tam mají nějakej bordel na servru, dám jiný obchod: nabytek-bydleni.cz/...

Já tu židli taky nechci vystavovat jenom bych se na ni cítil nějak divně kdyby se mi nelíbyla.

laura303*

To křeslo nevypadá vůbec špatně :) A je dokonce i celkem podobné tomu mému :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]