Nejste přihlášen/a.
Ups , máte pravdu , nějak sem se zapomněla podívat na cenu
Tak nic ![]()
Našla jsem sice další úžasné židle , ale vše 5ooo,- a víc ![]()
já mám doma koženou za litr z nějakého hyper super a když odešel píst a já jezdil pořád dolů, tak jsem si vypomohl plastovou trubkou z odpadu, tu jsem dal mezi sedák a kříž s kolečky
a teď mám pokoj ![]()
Já teď sedím na koženém za 2 litry a půl a nemůžu si stěžovat , je staré více jak rok a stále žije
Tak to jste šikovný
Jinak dobrý nápad
, jestli se mi stane něco podobného tak vím co s tím dělat :D
to záleží na tom kolik vážíš ![]()
tu mou asi vyráběli číňani a projektovali to na svoje postavy, mých 95 kg ten píst neustál ![]()
Dobrý den, je pravda, že ty opravdu kvalitní židle se pohybují od 5000 výš... Já jsem narazila na kancelářské židle ve slevě, některé jsou se slevou 50% a to si myslím už za to stojí ![]()
No tak ta židle by měla taky trochu vypadat, s tou pvc trubkou to musí být nádherné .Já koukal třeba po téhle: luxx.cz/...
Tak tam mají nějakej bordel na servru, dám jiný obchod: nabytek-bydleni.cz/...
Já tu židli taky nechci vystavovat jenom bych se na ni cítil nějak divně kdyby se mi nelíbyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.