Nejste přihlášen/a.
Ups , máte pravdu , nějak sem se zapomněla podívat na cenu Tak nic
Našla jsem sice další úžasné židle , ale vše 5ooo,- a víc
já mám doma koženou za litr z nějakého hyper super a když odešel píst a já jezdil pořád dolů, tak jsem si vypomohl plastovou trubkou z odpadu, tu jsem dal mezi sedák a kříž s kolečky a teď mám pokoj
Já teď sedím na koženém za 2 litry a půl a nemůžu si stěžovat , je staré více jak rok a stále žije Tak to jste šikovný
Jinak dobrý nápad
, jestli se mi stane něco podobného tak vím co s tím dělat :D
to záleží na tom kolik vážíš
tu mou asi vyráběli číňani a projektovali to na svoje postavy, mých 95 kg ten píst neustál
Dobrý den, je pravda, že ty opravdu kvalitní židle se pohybují od 5000 výš... Já jsem narazila na kancelářské židle ve slevě, některé jsou se slevou 50% a to si myslím už za to stojí
No tak ta židle by měla taky trochu vypadat, s tou pvc trubkou to musí být nádherné .Já koukal třeba po téhle: luxx.cz/...
Tak tam mají nějakej bordel na servru, dám jiný obchod: nabytek-bydleni.cz/...
Já tu židli taky nechci vystavovat jenom bych se na ni cítil nějak divně kdyby se mi nelíbyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.