Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Míček do pračky

Od: terezaj* odpovědí: 12 změna:

Znáte míčky do pračky? Chci si jej pořídit, mají prát bez pracích prášků a změkčovat vodu díky magnetům, které jsou vevnitř. Už jste je vyzkoušeli?

Míček do pračky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Věřím tomu, že vhozený míček do pračky pomůže. Prádlo načechrává, otloukává a já nevim co. Ale bez prášku? To ani náhodou. Každopádně nedávala bych takové peníze, za míček, který běžně koupíte v potřebách pro pejsky. Akorát bez magnetu, ale ten se tam dá dát doma.

marek0703*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

ar*

Tak teď jste uhodil hřebíček na hlavičku . Nevěřcí Tomáš a prací míčky jsou na stejném základu a to ,jak oblbnou lidi.

U těch míčků je zbytečné mít pračku, nevím ani proč to testovali v pračce když úplně satčí namočit do vody na 30 minut a pak 5 vteřin promnout v rukách. Kdo chce tak bezmyšlenkovitě uvěří.

A že je Lola chytrá , to určitě , vždycky se najde někdo kdo podobným nesmyslům uvěří a až se prokáže , že to tak není tak je dávno napakovaná a do budoucna najde další revoluční přípravek na cokoli.

marek0703*

ar*

Určitě to používá 9 pradlen z 10.

Já jen začínám tušit kdo je Chytrá Lola :D

prclanky.info/...

ceskygoogle.info/...

prclanky.czsurf.cz/...

Já přeji mnoho spokojených zákazníků.

doplněno 21.06.10 20:19:

Aby jsme si rozuměli Marku pokud začnu doma prát tak rozhodně budu ta 10 pradlena.

Pokud se tak pamatuji magnetický zázrak se objevuje každou chvilku. V 70 létech to byl zázračný magnetický náramek proti všem nemocem až z Japonska. V 80 letech to byl magnetický zázrak z USA na úsporu paliva u aut a takhle můžu pokračovat. Děkuji míčky nechci.

marek0703*

hodnocení

1x

Zdravim na ruzne praci magnety bez prasku a ciste pradlo je tu diskuzi kupa...

Ja v panelaku kde bydlim jsme odrizli vodu neb z polska jsem dovezl bednu sklenic z kterych nedojde vo ta a ani je neni treba mit..

Taky mam magnety na praani bez vody pak dalsi na prani bez prasku a nakonec magnety na prani bez pradla ..

Taky kouzelne kulicky do mycky nadobi je umite bez vody prasku soli dokonce neni ani treba elektrina..

Navic vsechny mnou nabizene magnety jsou tak svele ze je musite mit hned jinak mate do peti minut pohreb...

Jinak v CR je jedinna domacnost ktere jsem toto super zbozi neprodal...jste to vy..jedinecni uzasni...budete in...

Mam i zarovky co se pres den nasviti a v noci samy sviti mate u me 60 zarovek zdarma a platite jen jednu..

Bozinku, chapu tohle 30 let zpet..ale v dnesni dobe svobodnych informaci vsudemozne dostupnych...

Uprimne mam za pomerne kratkou dobu na futrech ruznych magnetickych capin z pracek a mycek plnou, dokonce dve koule ze susicek...kdyz jsem to sam zkousel efekt skoro nulovy zato rachot jak z traktoru...

Lidicky kupte si supernasobic paliva na palivovou hadicku, paliva bude najednou 2x tolik a spotreba klesne a auto se ztisi a dyle vydrzi...

Vesmir a lidska blbost je nekonecna..S pozdravem Adam.

Adios vsem z pekel. :D:D:D Jeste ze me tu vzdy neco totalne rozesmeje jinak bych tu obcas zapomel pachnout:D

ar*
hodnocení

0x

Pokud se podíváte na to video ve vašem odkazu pozorneji tak zjistíte že se hadr v pračce se pere bez vody a to ruční praní tam je zase krásně vidět ty mydliny na vodě. Sestřihaná reklama dokáže úplně všehno.

laura303*

*palec*

doplněno 21.06.10 12:12:

řekla bych že to tričko , nebo co to je , v reklamě ani neprali , prostě jen vyměnili špinavé za čisté x)

hop®
hodnocení

0x

Milý Marku!

Míčky do pračky, myčky sušičky nebo třeba do mixéru třeba opravdu neznám, ale fakt nevyhledávám věci jen kvůli reklamě, takže dál spokojeně peru, myju, suším a mixuju bez míčků a podobných reklamních záležitostí. Ale to neznamená, že tvrdím, že to nefunguje, že "nějaké" míčky nemají "nějaký" účinek. Více jste se u mne shodil tvrzením, že Herbalife je nějaký "pseudoprodukt", nevím, jestli jste ho vyzkoušel, já ano a vím, že určité pozitivní účinky na lidský organismus určitě má.

A, na závěr, spíše dnes budu v případě "přebytku" peněz uvažovat opět o ozdravné kúře od Herbalife, než o míčku do pračky.

Jinak držím palce při prodeji, každý se nějak živí, ale tady jste asi nezvolil ideální trh, zdravím...

rv*
hodnocení

0x

Já ty míčky do pračky taky používám na mytí rukou a je to skvělé. Ušetřím za mýdlo a ty magnety odchytávají škodliviny z těla. Už jsem úplně bez škodlivin. Zítra zkusím nějaký spolknout (na vnitřní detoxikaci), pak dám vědět.

marenka*

Tak na spolknutí doporučuji zpívající magnety. Jsou extrémně silné a díky tvaru půjdou dobře dovnitř i ven. *haha*

Míček do pračky #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]