Dobrý den, chtěla bych se zeptat, máma si našla přítele se kterým se rozhodla u nás bývat. Jelikož je on, ale prostorově výraznější, tak jsme se rozhodly hlavně pro jeho pohodlí, že pořídíme větší vanu, zkráceně vanu vytáhl můj bratr s jedním typkem daly tam novou a jen ji napojily na odpad a nechaly ji tam jen tak aby se nepřevrhla, protože pak už neměly čas tedy spíš jsou líní, nechce se jim do toho a výmluvy lítají sem a tam. Už dlouho to tam jen tak stojí, koupat se v tom dá i když se pokaždý strachuju že to přepadne, věci na to jsme tehdy uložily u mě v pokoji co se týče nářadí, věci na zadělání a podobně, jelikož jsem holka, která už zpravovala kde co a vím že jsem schopná to zvládnout chtěla bych to zařídit, vzhledem k tomu že ale nevím o tom jak dát dokupy tu vanu aby to hlavně vydrželo déle obracím se na vás, na netu jsem našla pár možností a většinou přišel návod i s vanou a oni pracovaly podle něj, ale můj šikovný bratříček to všechno vyhodil, takže netuším ani co to je za vanu, nic. A pan přítel, kterého si máma našla není schopný vyměnit ani blbou žárovku -_-. Přemýšlela jsem kdo se zve na tyhle opravy když je tam ta vana daná, ale nedodělana. Máma ta to vzdala a už se s tím nechce zabývat co s tím a já bych se do toho ráda pustila, ale podle všeho co jsem našla tak to záleží na typu vany a podobně, určitý způsob vím a nebojím se to udělat, ale nerada bych aby po tom se to za pár let rozpadlo nebo něco, otázka teda je jestli to mám dát prostě dohromady a nekaslat se s tím což je teda moje poslední varianta, nebo jestli mi dáte nějaký nápady jak to dát dohromady nebo koho na to zavolat, přímo na vanu jsem nikoho nenašla maximálně hodinový manžel což teda úplně nevím či to je dobrý nápad, opraváře žádný neznám a z internetu nemáme nejlepší zkušenosti tak se zkouším na přímo ptát i tady děkuji
Vanu nijak nenadstavíš, nezvětšíš. Zvláště, když do ní napustíš cca víc metrák vody a sedne si do ní člověk víc jak metrák těžký? Vůbec nijak. Jen mi nedá a jestli se ti to nebude líbit, nečti to! Takže mladý, zdravý, otylý mužský se nastěhuje k vám a ty se začneš zajímat o to, aby měl veškeré pohodlí? Na svou rodinu plivneš a nazveš ji lenochy a budeš se starat, jako jeho máma o Budulínka? Ne chlapa, který se umí zabezpečit sám a svou rodinu, ale bude vyžírat tebe a tvou rodinu? Tak si to představuješ? Nebo děláš něco, co on vůbec nechce? Celá šťastná, že máš "přítele"? To myslíš vážně?
Tak já už fakt nevím. Tazatelka se ptá, jak upevnit vanu (ne nastavit nebo zvětšit). Místo toho dostane držkovou, jak se to chová a že si domů zatáhla netáhlo. Přitom to není její přítel, tím pádem nemusí být mladý a zdravý, domů ho nepřitáhla a je jediná, kdo má snahu něco řešit a zpackanou nebo aspoň nedodělanou výměnu vany dotáhnout do konce. Fakt jste, lidi, v pohodě? Něco mi uniklo?
Hlavně nepište, že by bylo třeba vyslechnout taky názor druhé strany. Příspěvek je v sekci "jak opravit", ne v sekci psychologie a rozbor rodinných vztahů.
km
šmankokote, přečtete si otázku a zkuste na ni odpověďet, nebo možná raději nic nepište...
Navod bud stiahnut z internetu alebo si nechat spravit kopiu tam, kde vam to predali. Montaz potom podla navodu. Nejake fotky, ako to teraz vyzera, nemate?
pokud bych to chtěl mít nějak kvalitně, asi bych se do toho bez zkušeností a návodu nepouštěl
usadit a případně obezdít vanu bude umět ale skoro každý zedník, obkladač a snad i instalatér, doptejte se v okolí na tyto profese, zavolejte jim a požádejte je o jejich služby. nebude se jim chtít, opravovat něco takhle rozhrabaného, s tím počítejte, musíte to pochopit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.