Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,měl bych prosím dotaz,pokud si chci nechat poslat zásilku přes zásilkovnu,vyřídí mi kod i na pobočce,nebo jenom přes aplikaci?V telefonu se mi nedaří s aplikací domluvit.Děkuji.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jir
2x
Ne, na pobočce to nevyřídí, na to nemají čas. Doprava se zařizuje přes aplikaci. Na pobočku pouze donesete balík s kódem a tam jej přijmou. Vše je již zadáno v systému.
Co vám konkrétně na aplikaci nefunguje? Její použití je velmi jednoduché a v krocích udává, co se má zadávat.
Co vám konkrétně na aplikaci nefunguje? Její použití je velmi jednoduché a v krocích udává, co se má zadávat.
joker
Dobrý den,aplikaci mám v telefonu staženou a nainstalovanou.Když kliknu na odeslat zásilku,tak mi to napíše,že můj email čeká na potvrzení a že mám zkontrolovat emailovou schránku,kde ovšem nic nemám.Když najedu na svoje údaje a potvrdím uložit změny,tak se to celé opakuje.Nedaří se mi ani stáhnout aplikaci do pc.Děkuji za rady.
mire®
2x
Pokud vím, tak aplikace Zásilkovny je pouze pro mobily. A pokud to čeká na potvrzení emailu, tak prohledejte celou schránku, včetně spamů a hromadné pošty. Mohl jste taky udělat chybu a zadat maila špatně nebo dát nějaký jiný. To bych potom apku odinstaloval a zkusil vše pozorně znovu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]