Dobrý den ,měl bych prosím dotaz,pokud si chci nechat poslat zásilku přes zásilkovnu,vyřídí mi kod i na pobočce,nebo jenom přes aplikaci?V telefonu se mi nedaří s aplikací domluvit.Děkuji.
Ne, na pobočce to nevyřídí, na to nemají čas. Doprava se zařizuje přes aplikaci. Na pobočku pouze donesete balík s kódem a tam jej přijmou. Vše je již zadáno v systému. Co vám konkrétně na aplikaci nefunguje? Její použití je velmi jednoduché a v krocích udává, co se má zadávat.
joker
Dobrý den,aplikaci mám v telefonu staženou a nainstalovanou.Když kliknu na odeslat zásilku,tak mi to napíše,že můj email čeká na potvrzení a že mám zkontrolovat emailovou schránku,kde ovšem nic nemám.Když najedu na svoje údaje a potvrdím uložit změny,tak se to celé opakuje.Nedaří se mi ani stáhnout aplikaci do pc.Děkuji za rady.
Pokud vím, tak aplikace Zásilkovny je pouze pro mobily. A pokud to čeká na potvrzení emailu, tak prohledejte celou schránku, včetně spamů a hromadné pošty. Mohl jste taky udělat chybu a zadat maila špatně nebo dát nějaký jiný. To bych potom apku odinstaloval a zkusil vše pozorně znovu.
joker
Dobrý den,dělá mi to na obou telefonech úplně to samé.
Je to služba pošty. Po registraci cena 69 Kč do úložného boxu. Zásilka solidně pojištěna. Cena bez ohledu na váhu. Snad až do limitu. Vyplním, on-line zaplatím 69 Kč platební kartou a mám týden na odnesení na poštu. Na balík píšu jen obdržený kód.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.