Nejste přihlášen/a.
Dveře vybroušené vykytované vyspravené 2x základni nátěr
Co ješte je potřeba vědět?…
Že jsou potřeba šikovný ruce to je jasný úplně levej nejsem ale nikdy jsem to nedělal proto se ptám co a jak s válečkem.Tlačit netlačit Méně barvy více barvy na váleček atd. Případně přebrušovat lehce mezi vrstvou,jaký váleček.
Jde mi o takové jednoduché základy jak na to
0x
Chce to kvalitni barvu s dobrym rozlivem a taky kvalitni molitanovy valecek. Ne ten nejlevnejsi. Ten tam budete po chvili tahat jak chciplou krysu
(slova prodavce barev v OBI, kdyz jsem vybiral valecek na malovani zdi). K valecku odpovidajici misku, kde se lije barva. Namocit valecek, aby byl cely nasakly a pak ho lehce vyzdimat v te druhe, zdimaci casti misky. Pak valeckovat, netlacit ani moc, ani malo. Valecek se musi otacet.
Pokud jsou dvere nejak plasticke, prolamovane (dekor), tj. ne jen ploche, tak ev. pocitat i se stetcem. Zaludna zakouti vzit nejdriv stetcem a pak prevaleckovat. A nebo mit na mensi mista jeste opravdu mini valecek, cca 5 cm siroky.
A taky mit u sebe hadr a co se nalakuje kde nema, rychle setrit. Pokud jsou to dvere do interieru, tak nejakou vodou reditelnou barvu.
Samozrejmost je dvere vysadit a lakovat naplocho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.