Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Azbest-ve zdi

Od: janp odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jedna se o azbest? Je z toho celá zeď.
Azbest-ve zdi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Není. Krom toho se z azbestu fakt nedělaly celé zdi. Obsesi z azbestu raději nekomentuji...

riva

Když ne azbest, tak by to ještě mohl být glyfosát. Tím se rovněž dnes straší.:)

" ...se z azbestu fakt nedělaly celé zdi"

Proč myslíte? Já mám z azbestocementových panelů postavenou celou chatu. Také se z toho stavěly "tesko baráky" , například ubytovny.

No a představte si, že přesně takové panely jsem vyráběl ve své první práci po průmyslovce. Ale ani tam nebyly z ,,azbestu´´ celé zdi. Jednak šlo o azbestocement a to ve formě desky tloušťky 10mm, těmi byl opláštěn panel, což byl rám z hranolů a zpravidla skelnou vatou jako izolací. Některé byly pláštěny jednostranně, druhá strana byl sololak, ale existovaly i oboustranně opláštěné.

hodnocení

0x

Azbest to není, ale i kdyby byl, pokud do toho nebudete zbytečně šťourat, nic Vám nehrozí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat azbest

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]