Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na skvrnu od melounu?

Od: milky* odpovědí: 21 změna:

Netusite nahodou jak vyprat skvrnu od melounu (z bavlneneho pardla)?

Vanish ani zlucove mydlo nezabralo... :( Byla jsem velmi prekvapena, ze to nepustilo. Flek od jahod se vypral bez problemu.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Savo by nepomohlo?

milky*
hodnocení

... no o tom jsme uvazovala... jen nevim, co by tomu rekly puvodni barvy ...

Nemate nahodou zkusenosti s tim Savo-perex (ze pry bez chloru)...?

marenka*

Já jsem slyšela hodně chvály na Ďáblíka na skvrny od dr.Beckmann ;) pemi.cz/...

amlim*

A to je co? Ďáblíka na skvrny od dr.Beckmann *sok*

marenka*

Nejsem prodejce této firmy a ani by to nemělo význam, protože tohle koupíte v každé drogerii i supermarketu.

amlim*

Nejsem prodejce a zákazníkem může být každý a každý může výhodně nakupovat.*jasne*

milky*
hodnocení

Ďáblíky jsem kdysi zkoušela - měla jsem pocit že nejsou nic moc. Měla jsem ten na ovoce - polila jsem halenku džusem z červeného ovoce... flek se nevypral... až vanish s arielem zabral... Proto jsem to tak zkoušela i s tím melounem .

freia*
hodnocení

0x

Používám sprej na skvrny od jedné české firmy a jsem moc spokojená. Info na email.

freia*

s.freyova@centrum.cz

amlim*
hodnocení

0x

Zkuste Pre wash na skvrny od Amway(prací řada SA8)*jasne*hezký den!

marenka*

Freya + Amlim PRAVIDLA PORADNY

- Z4 - umisťovat do příspěvku reklamu
- Z5 - umisťovat inzerci a odkazy vedoucích k vlastnímu prospěchu

hanher*

Mařenko, ale oni nic špatného neudělali, já, když je to potřeba, dělám to samé...

Je povoleno:
- P3 - doporučení firmy nebo výrobku, na základě zkušeností v odpovědi na otázku, se nevztahuje k bodu Z4

- Z4 - umisťovat do příspěvku reklamu

marenka*

Dobrá, Hanher, ale vadí mi, že místní prodejce Amway nabízí svoje produkty hlava nehlava. To už je na kšeft, ne z dobré vůle poradit.

hanher*

Aha, tak to tedy omlouvá, to jsem netušil.

Takový zde opravdu nemají co dělat...

freia*

Hanher, díky za podporu :) Člověk by za chvilku nemohl na internetových diskuzích ani promluvit.

freia*

marenka, zmínila jsem jen výrobek na základě svých kladných zkušeností. Je na každém, koho tato informace zaujme a napíše si o podrobnější info. Nikomu nic nenutím. Nezmínila jsem ani název výrobku, ani firmu, takže já mám svědomí čisté. A radím si zamést před vlastním prahem: výrobky, které propaguješ ty, taky někdo vyrábí. Drogérie v internetovém odkazu má taky nějakého majitele, že jo?

kacenka13*
hodnocení

0x

Taky hodně používám Ďáblíka na skvrny, kupuji je v DM Drogerii ale myslím že je mají skoro ve všech větších.Jinak mi vyhovuje Ariel Profesional na skvrny v gelu, ten taky vypere hodně...

marenka*

Kačenko, nemáte vyzkoušené ty nové malé gely od Arielu, co se hází do pračky? Peru léta v Persilu, Ariel jsem měla cca před půl rokem, když byl za poloviční cenu v akci (no nekupte to :D) Ale přišlo mi, že dlouho prané barevné tričko, které se neměnilo, bylo po vyprání Arielem vyšisované. Ale ty gelíky mě lákají.

kacenka13*

Mařenko mám to úplně stejně peru jen v Persilu a černé ve Woolite Black a Ariel jsem nekupovala..do té doby než udělaly malé gelové kapsičky...je to bomba, zelené jsou na světlé a fialové na barevné a skvěle perou a hlavně úúžasně to prádlo voní. Už nikdy nic jiného*smich*

marenka*

Fakt? Tak to moc díky. Počkám na ekšn *frajer* a zkusím *palec*

kacenka13*

Určitě zkuste, budete spokojená!*palec*Pokud sbíráte bodíky v DM tak tam jsou v akci teď;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]