Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výplň praskliny v betonu

Od: sikin® odpovědí: 6 změna:

čím vyplnit praskliny v betonu (1-5 mm), aby nedocházelo v zimě k další destrukci?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x

Proříznout a spáru vyplnit buď mrazuvzdorným lepidlem nebo spešl opravnou směsí... Zadělat jen vršek např. cementovým mlíkem je tak na jednu zimu...

hodnocení

3x

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, fotka nebude? A to bude asi venku, že? A jak je to veliké? Je to plocha nebo podezdívka či něco zcela jiného? Obecně - takové praskliny se i po jakékoliv opravě udělají znovu (venku určitě). Zdravím!
doplněno 10.09.24 13:09: Aha, rozumím. Stydíte se odpovídat na otázky a ukázat fotku betonu .
Není fér vyžadovat od tazatele intimní fotky betonu
ben®
boban - máte pravdu. Odhalil jste moji úchylku, kdy mě pohled na beton (zvlášť, když je popraskaný) vzrušuje .
To jsme dva, já už si koupil bryndáček, když se dívám na beton, sbíhají se mi sliny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]