Nejste přihlášen/a.
Mám namontované půdní schody oman termo ps - Z/... na dřevěnou půdu (trámový strop se SDK podhledem). Vím, že schody jsou v podstě ty nejlevnější. Dělala to firma a ani nebudu popisovat jak to původně vypadalo. Dodělávali jsme to sami. Když po schodech párkart projdu, tak se uvolňují šrouby, kerými je přišroubované výko se schodami k dřevěnému rámu. Neustále je musím dotahovat. Všiml jsem si, že celé to kování se na různých místech ohýbá a deformuje. Na jedné straně páka tlačí do příruby, na druhé ne... Chcci se zeptat, zda je nemám třeba nějak špatně seštělované. Jestli se šrouby budou furt uvolňovat, časem už se díry vychodí a nepůjdou dotáznout. Schody by měly unést 150 Kg. Mám tak 88. Nechci aby mi to spadlo na hlavu.
Tohle není na denní chození... To je tak když jednou za 5 let potřebujete vlízt na půdu... Takže 5x po tom přelezete a pak už budete mrtvý...
Takže vy si koupíte nejlevnější křáp a pak si objednáte firmu aby to namontovala A pak se divíte? No, kupte si nějaký hliníkový žebřík za pár stovek a máte vyřešeno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.