Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbylé uhlí ve sklepě

Od: g68® odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Mám ve sklepě zbylé uhlí (koks) a nevím, co s ním. Bohužel, když se před léty odřezavál kotel na tuhé palivo a zaváděl plyn, jsem v tom neměl dostatečné slovo a tak dnes mám odhadem 8 kubíků koksu a žádné využití pro něj. Kotle na tuhá paliva právé skončily, takže ani darovat někomu známému za odvoz asi nepůjde. Je nějaká šance se toho zbavit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

4x

Zdravím, ještě příjde doba, kdy to bude mít cenu zlata, takže pokud to něco neohrožuje a nezabírá místo, tak určitě bych to pod cenou neprodával. Napadá mě, zkuste to kdyžtak nabídnout klukům na knife fóru. Je tam spousta nožířů, kteří i mají domací kovárnu, tak třeba něco vezmou do výhně.

koks

Přesně, anebo za 20 let to zlikviduje nový majitel

asd1
hodnocení

3x

Odkud jste?

g68®
09.09.24 15:14
hodnocení

Vysočina

asd1

Moc daleko :(

Spousta lidí kotel nebo i kamna na koks pořád má, tak "za odvoz" nebude problém, spíš ti utrhaj ruce ;) Aktuálně stojí litr za metrák...

g68®
hodnocení

Ok, já si dám pak někam regulérní inzerát, sem do poradny to asi moc nepatří. Problém bude pak to vynosit - zapuštěný sklep, málo místa, po schodech s kýblem a už nejsem taky nejmladší. Takže jak říkám, dám si regulérní inzerát. Díky.

koks

Neboj on si to někdo zadarmo vynosí, v pětapadesáti že nejste nejmladší no tak to asi né no :)

Do toho inzerátů to vyfoťte, aby si ten koks někdo špatně nevyložil

jirib
hodnocení

0x
Nevěšte hlavu,uhlí frčí vesele dál.
Nabídněte v inzerci za 100,- za metrák a urvou vám ruce...

hodnocení

0x
Prostě do inzerátu dáte "za xx Kč a vynošení", on se někdo najde. A dejte to i někam na nástěnku v místě, čím blíž to někdo bude mít, tím líp. My takto před pár lety "vyčistili" sousedce přes jedno sklep od briket k oboustranné spokojenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]