Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám ve sklepě zbylé uhlí (koks) a nevím, co s ním. Bohužel, když se před léty odřezavál kotel na tuhé palivo a zaváděl plyn, jsem v tom neměl dostatečné slovo a tak dnes mám odhadem 8 kubíků koksu a žádné využití pro něj. Kotle na tuhá paliva právé skončily, takže ani darovat někomu známému za odvoz asi nepůjde. Je nějaká šance se toho zbavit?
Moc daleko
Spousta lidí kotel nebo i kamna na koks pořád má, tak "za odvoz" nebude problém, spíš ti utrhaj ruce Aktuálně stojí litr za metrák...
Ok, já si dám pak někam regulérní inzerát, sem do poradny to asi moc nepatří. Problém bude pak to vynosit - zapuštěný sklep, málo místa, po schodech s kýblem a už nejsem taky nejmladší. Takže jak říkám, dám si regulérní inzerát. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.