Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnitřní omítka

Od: mirekrizek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dělam rekonstrukci interiéru a potřebuji pomoc. Nevim jak správně a čím nanášet strojní omítku na zdivo přičemž aby povrch zustával hladký, rovnoměrný a na další úpravy. Hloavní otázka tedy je zda mám radši objednat profesionály na to nebo to zkusit udělat sám. Předem děkuji za odpovědďi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co se týká omítek a jste vyloženě laik, tak doporučuji pouze profesionála. Vyžaduje to určité zkušenosti a rovněž vhodné vybavení. To se pochopitelně netýká drobných oprav, ale velkých ploch.

Osobně jsem, na menších a ne důležitých zdech (garáž, dílna) dělal si omítky sám a celkem dobrý. Ale když jsme synovi stavěli jejich RD, jinak vše "samo-domo", tak jsme náhodou "kápli" na partu zedníků, kteří nám udělali takové perfektní omítky, že jsem se za ty své docela styděl. :-D

hodnocení

0x

Jak velké plochy na mítky máte? Na standartní byt (jedno kde , zda bytovka, RD, panelák) 3 nebo 4+1 se strojní omítačka nevyplatí ani rozbalovat! A je na to třeba zkušená obsluha-jak na omítačku, tak na další práce okolo, kdežto na ruční stačí dobrý zedník + jeden přidavač!

doporučuji jednoho č dva zkušené zedníky + přidavače, ktarý bude míchat maltu, dopravovat + další pomocné práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ruční omítačka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]