Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prolepeni parotesu

Od: michal78 odpovědí: 13 změna:
Dobry den,
chlapi stavěli příčky kvh, pricka je dorazena na stitovou zed, pres ni je parotes viz. Foto. Jak se v tomto případě dělá parotes? Prevlikne se pres roh a natmeli ke zdi? Premyslim jestli někde nenastala chyba.
Diky za radu

Prolepeni parotesu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kam chceš vlastně dávat ten parotěs?

michal78
hodnocení

Ze spodu klestin, posilam foto...
Prolepeni parotesu #2

hodnocení

0x

Přiznám se,že z té první fotky nejsem moc chytrý,u té druhé je to jasné,napojíš na šikminu a pokračuješ přes krokve do špice

Jasně,už jsem doma,ted ti zbývá asi jedinné,vzít pásek folie a přelepit ke zdi.

hodnocení

0x
Ta fólie měla být prolepená ke zdi před instalací hranolu.
michal78
hodnocení

Ja jsem si to myslel. Ted muzu pretahnout dalsik pasek a snazit se v 2mm skvire utesnit tmelem a doufat.

V zimě bude vidět jestli je funkční vzduchotěsná bariéra, jestli nebudou mokré fleky a plíseň.
michal78
hodnocení

Prolezou vodni pary drevem?
km

rostlým dřevem určitě ano, otázkou je v jakém množství...

michal78
hodnocení

K****a jak to utesnit za tim ...

Bud v klidu,za normálních okolností se žádné vodní páry netvoří,jestli ano,tak pouze v místech kde je špatně udělaná izolace a to by ti nepomohly ani tří parošky.Spi v klidu.

michal78
hodnocení

Zrovna v rohu bude kuchynska linka, druha strana příčky koupelna. Jake jine okolnosti vedou k vodním parám? Dekuji

michal78
hodnocení

Chlapi nevim si rady, setkala se mi pricka prikotvena ke klestine, potrebuii spojit konce parozábrany, ale je tam takova mala skvira mezi horní kvh hranolem a klestinou, nedostanu tam pasku. Tip na reseni? Natlacit tmel?
Prolepeni parotesu #3
Prolepeni parotesu #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]