Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matrace SCONTO akce

Od: madrace odpovědí: 6 změna:

Co říkáte na tuhle slovenskou matraci DALIA? sconto.cz/...

Výška je 20 cm Takže to působí luxusně..,

Nemáte někdo tenhle model Vyzkoušený?

doplněno 08.09.24 09:46:

A má smysl to kupovat zachovaly z druhý ruky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

1x

Nikdy bych nekoupila ani zachovalý polstrovaný nábytek, natož matraci.

Je možné, že si domů přinesete i nezvaný hmyz.

A když už, tak jedině od někoho blízkého v rodině.

Já jednou použitý molitanovy matrace koupil, když jsem z nich potřeboval nařezat nový výplně namísto rozpadlých do obytnýhi přívěsu. Ale tam to přišlo do původních silných povlaků a hlavně byly od lidí,u kterých by se už na první pohled dalo i z podlahy jíst a molitan vypadal jako nový. Jinak i matrace se dá "vyprat" sice ne v pračce, ale něčím podložená venku saponátem a hadicí s teplou vodou.

hodnocení

0x

Tohle Vám nikdo neporadí, každému vyhovuje něco jiného. Je potřeba si to vyzkoušet "na vlastní kůži". Já osobně bych si matraci 20 cm nekoupil, nevyhovuje mi to už od pohledu.

"...má smysl to kupovat z druhý ruky?"

V první řadě bych se zajímal, proč to někdo prodává. Určitě to má nějaký důvod. *zmateny*

madrace
hodnocení

Proč vám to nevyhovuje už od pohledu?

Na hotelu jsou standartem minimálně 18 cm, jeden chlap chodí a přeměřuje to a kdyby měli míň než 18 tak je sjede ve videu šíleně.

Ono také záleží, jestli je matrace na roštu, nebo na pevné desce, že?

Proč je v hotelu standartem minimálně 18 cm? Kdo, kde, kdy to určil?

Je fakt, že v hotelu jsou silnější měkké matrace, neb na těch pár dní to je pohodlnější. Domu radši tvrdší matraci. Jednou za pár let si nechávám ušít nový matrace u čalouníka. Radši tvrdší, ono nějaký čas trvá, než si na to člověk zvykne, ale potom to nemá chybu.Teď mám i třídílnou matraci, jednou za čas díly přeházím, takže se jen tak neproleží. Spoj ani nejde poznat.

pohanka
hodnocení

0x

Z druhé ruky vůbec. Bude v ní plno roztočů.

Dle popisu je tvrdá a z druhé strany extra tvrdá. Nosnost 190 kg.

To znamená pro opravdu těžkou váhu, aby se brzy neproležela, neudělal se důlek.

Lehký člověk může cítit diskomfort.

Navštívit jakoukoliv prodejnu s lůžkovým nábytkem a doplňky a tam si vybrat svoji matraci, na svoji váhu a dle vyměkčených zón. Podle svých potřeb (bolesti zad, kloubů).

Strávíte na ní okolo sedmi hodin každý den, je potřeba být odpočatý a nerozlámaný.

Bolesti zad za to nestojí.

Matrace se má stejně každých X roků vyměňovat. Snad deset?

Je vhodná pro jaký rošt? Je vhodná pro lamelový rošt, zvedací podhlavník? Je dost ohebná?

Pokud kupujete z druhé ruky, kdy byla koupená, tudíž, jak používaná? Proč se prodává.

Domluvte se, kupte a zaplaťte až po vyzkoušení, jestli bude vyhovovat.

Pokud vážíte 180 kg a nemůžete opravdu sehnat na spaní vyhovující, tak berte, na případné změkčení můžete dokoupit ještě nahoru nějakou čabraku.

Na extra exluzivní potah nehleďte, dají se koupit v téhle kvalitě i sólo. Vnuk se mi pročůral a koupila jsem také aloe.

doplněno 08.09.24 11:42:

Tady jsou také ve slevě a český výrobce.

grossmann-matrace.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]