Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule na kuchyňské lince nad myčkou

Od: katerinasvarc odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Prosím, máme vestavěnou myčku, kuch.linka stará cca 15 let, vše vestavěné. V místě nad myčkou se na desce udělala boule, myčka stará cca 2 roky max.
Čím by to mohlo být, prosím?
Děkuji vám,

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já po každém umytí nádobí myčku dosucha vytřu a hlavně ji necham s polootevřenýma dvířkama pár hodin větrat. Právě taky strachy, aby se mi nevyboulila deska. A dobrý.

hodnocení

2x
Bez fotografie nelze s jistotou říct. Může to být špatně udělaná hrana,.která propouští moc vlhkostí, nebo jak píše kmet prořízlá nebo propichlá vrstva lamina a do dírky jde vlhkost.
S propichlou jsem se setkal. Majitelka nožem chtěl propíchnout obal potraviny, špičku nože zapíchla do až do desky.
Ideálně udělejte jednu obyčejnou a jednu MAKRO FOTKU

kmet
hodnocení

0x

Poškrábal se povrch, zatékala voda do dřevotřísky, ta nabobtnala a zvedlo se to.

hodnocení

0x
Pár fotek řekne více než tisíc slov.
Pravděpodobně to bude myčkou, ale člověk nikdy neví.
Opravit se to nedá, jedině výměna desky.

hodnocení

0x
Možná je v tom myčka nevinně a příčina je z horní strany, taky se nám udelala boule a později lamino prasklo, je to v místě vedle konvice, kde se každý den horkou vodou zalévají hrnky s kafem a čajem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]