Zkoušel jste někdo tuto majonézu z vařených vajec? Nevím jestli se do toho pustit. rychlesenajist.cz/... Děkuji za odpověď a váš názor. Na pohled podle obrázku vypadá chutně.
Jednou jsem ji vyzkoušel , nic moc.Stále jsme z ní cítili vařené žloutky. Vyzkoušejte a uvidíte, třeba Vám bude chutnat. Sto lidí sto chutí.
Jinak jsou lidi co nadávají na Helmansku, a pro mne jedna z nejlepších kupovaných majonéz, ale vystačila by mi tak jedna až dvě PL na círka čtvrt roku.
Dělala jsem ji několikrát kdysi dávno a není pravda, že není dobrá. Samozřejmě že je trochu hutnější, ale to můžete různými způsoby zředit, třeba troch nálevu z okurek. A co je hlavní, neriskujete salmonelu ze syrových vajec.
hujer
Risk- je zisk se říká.. Já dělám ze syrových vajec a věř,že žádnou salmonelu jsem neměl (a nejen já)...
chlodydess: On je taky rozdíl mezi tatarák z cukety a cuketový "tatarák".Hlavně tam musí být česnek,cibule,paprika ...a hlavně ... maso maso maso . Jestli tam někdo vmíhne trochu cukety nebo třeba brokolice je mi po pár pivech a vodkách jedno.Ale žijme zdravě podle Éček . A ještě BIO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.