Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapáchající prádlo po vyžehlení

Od: majineshka odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám menší problém, který nastane téměř vždy po vyžehlení prádla. Prádlo začne nepříjemně zapáchat (nakyslý zápach), který je mi silně nepříjemný. Když prádlo jen vyperu, nezapáchá. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Děkuji!

Mašková

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Viděla bych problém v aviváži, jestli používáte nějakou neobvyklou, teplem se může změnit až takhle její vůně, anebo v žehličce. Nepřidáváte něco do vody do žehličky?

doplněno 20.06.10 12:36:

Taky pravda *palec*

hodnocení

0x

Já bych Marenko viděla další možnost v pomalém sušení prádla, kde se pach zvýrazní žehlením.

raadek*
Take se priklanim k tomu suseni. Zkuste dat davku avivaze do prani az se splachne prasek a pak jeste na konec. Jestli mate moznost, tak ususit pradlo venku. R.

caroline*
hodnocení

0x

Dobrý den,

u nás prádlo začalo vždy zapáchat, když se hned nepověsilo na šňůru, ale trčelo v pračce nebo v lavoře.

A pokud to i tak zapáchá, pak opravdu jedině pořádně vyvětrat při sušení, aby nebyl vlhký vzduch.

freia*

Nevidím jen problém v aviváži, ale taky v prášku nebo gelu na praní, který se nejspíš z prádla zcela nevypere a pak se tam rozkládá. Používám plně rozložitelné prací prostředky. Info na email s.freyova@centrum.cz

marenka*

Freio, koukám, že jste projela poradnu a máte recept na úplně všechno. Takoví už tu byli. Jestli máte na Dedru nebo na co málo kšeftů, zkuste oblbovat jinde. Tohle není fér. *cert*

amlim*
hodnocení

0x

Opravdu zkuste změnit prací prostředky. Doporučuji prací řadu SA8 od Amway*jasne*. a budete mít pokoj a čisté voňavé prádlo.

marenka*

PRAVIDLA PORADNY

- Z4 - umisťovat do příspěvku reklamu
- Z5 - umisťovat inzerci a odkazy vedoucích k vlastnímu prospěchu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]