Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěhování, stěhovací kurty, stěhovací popruhy

Od: kiki odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

Hoďte prosím odkaz na stěhovací popruhy, třeba na Allegro nebo na ali expres, Nevím pořádně jak se to správně nazývá. Je to taková ta věc co se natáhne přes záda nebo rameno, co mají stěhovací firmy

Na jednoráz. přenášení těžkých skříní, máte někdo vyzkoušené?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chcete stěhovat sama a jen s pomocí kamarádů a známých? Nedělejte to! Když sečtete všechno, co vás to bude stát, tak zjistíte, že za stejné peníze to vyjde jako stěhovací firma. Tam se vás, na telefonu, zeptají, jak velký byt stěhujete, z jakého a do jakého patra to je, jestli potřebujete přepravní koše nebo krabice, jestli se zabalíte sama, kolik si myslíte, že potřebujete lidí. Udělají vám odhad a vy buď objednáte nebo ne. Ale když budete mít všechno promyšlené, nejlépe krabice popsané, nebudete mít zmatky a večer budete věšet záclony. Takto to mám odzkoušené 2x. A navíc, nemám pocit vděku někomu, koho jsem musela ještě nakrmit a napojit. A kdo na mě ještě na tajňačku pomrkával.

riva
hodnocení

2x

furniture moving straps

kiki
hodnocení

OK, objednali jsme ty oranžový z alíků, tak to chci vědět, co nám dojde, jestli to nepraskne hned v tej přesce

hodnocení

0x
Stěhovací háky s popruhem.
kiki
hodnocení

Nějakej tip na konkrétní výrobek? Našlo mi to dva páry s plechovými léky za 12 stovek a nosnost udaná "jen" na 100 kg...

Zde máte pásy, bohužel nejsou s háky a jsou na 270kg
stavmi.cz/...
Na alegru jsem našel za cca300 Kč ale taky jen na 100 kg

gambituy
hodnocení

0x
Ty tlustßí jsou lepší, asi 8cm. Vč ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]