Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna přívodního kabelu u míchadla malty

Od: kolaja odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
poprosím o radu,chtěl jsem vyměnit přívodní kabel u míchadla Erman.Povolil jsem všechny šrouby v rukojeti,nicméně se to nedalo rozpůlit,jakoby to drželo uprostřed u převodovky.Chtěl jsem ještě povolit šrouby co jsou na převodovce,jenomže jeden má zničený křížek v hlavě,takže nešel povolit.Moje otázka zní drží tyhle šrouby na převodovce rukojeti u sebe?Moc děkuji za info.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

typuji že ano.

hodnocení

3x
Budou to držet šrouby na převodovce.
Opravoval jsem míchadlo Scheppach, které mi právě taky nešlo rozpulit (plasty držely u sebe) až jsem oddělil převodovku od motoru tak teprve šly rozpůlit plasty.

111®
hodnocení

3x

no oni tam také dávají bezpečnostní šrouby, které mají uprostřed výstupek a potřebuje spešl bit.

Pokud má šroubek vyčnívající hlavu a opravdu do něj nejde ani nabouchat jinej bit, tak stačí do hlavy pilkou na železo nebo bruskou udělat drážku pro plochej šroubovák, případně hlavu ubrousit a sroub pak na prasáka nahradit jiným s co nejpodobnějším závitem.
Není vůbec na závadu koupit si domů sadu speciálních bitů. Není to drahý, chleba to nežere a člověk nikdy neví kdy to bude potřebovat.
Ale zase je dobrý, že je nemá každej a díky tomu máme co dělat my, co všemožnej vercajk máme:)
Na tom sice něco je, ale když se člověku dostane do ruky něco napadeného kutilem, je to často k pláči. Jakmile nastane kutilská tvořivost... Přitom by stačilo sehnat si potřebný bit.
111®
02.09.24 16:47

souhlas..

hodnocení

0x

Musíte rozpojiť aj prevodovku, nedávno som opravoval u dvoch miešadiel prívodnú šnúru dvoch značiek a u obidvoch to bolo nutné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]