Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netflix na televizi

Od: ales odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, udělal jsem si registraci na netflixu z mobilu vse ok jede na mobilu, ale chtěl bych i na televizi a tam mi to nejde.Mužete někdo poradit jak připojit i televizi. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Značka TV?
Nejlépe i číslo.
ales
hodnocení

Sencor netflix má je to nová televize.
Odhlaste se z účtu syna, a přihlaste se vlastním účtem.
Máte dvě možnosti.
Jméno / heslo.
Mobilem a QR kódem.
Jak dlouhou jste ten Netflix nepoužíval?
Je možné že budete muset app. V TV aktualizovat.

re4zon
hodnocení

1x
Specifikuj nejde. Pustis aplikaci netflix v televizi, zadas svoje jmeno a heslo k uctu a stane se co?

kmet
hodnocení

0x

Má televize na dálkovém ovladači tlačítko Netflix? Případně má aplikaci Netflix? Pak by stačilo jí otevřít a přihlásit se.

ales
hodnocení

Ano má na ovladacce Netflix. Dřív mi Netflix šel přes syna jeho účet.Ale já sem dostal dárkový poukaz a chci mít svůj účet.Tak jsem si ho udělal přes mobil jde vše ale připojit televizi nejde nevím proc

hodnocení

0x

Mít smart TV tam to jde.

hodnocení

0x
Zřejmě máte přístup jen na jedno zařízení. Odhlaste se z mobilu a přihlaste se na tv
ales
hodnocení

Aha já myslel že každý má přístup na tři a čtyři zařízení.Synovi to jde na mobilu,PC a v televizi.Staci když aplikaci z mobilu odstraním?
re4zon
Zakladni tarif ma sledovani jen na jednom zarizeni zaroven. Ale SLEDOVANI, takze na mobilu se opravdu odhlasovat nemusis a uz vubec ne odstranovat aplikaci, staci nemit pustene video. Ovsem dokud nenapises, co znamena nejde, nikdo ti nemuze rozumne poradit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]