Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na elektromer?

Od: onimeajaje* odpovědí: 11 změna:

Ahoj je to dotaz jako ostatni tak nezatracujete.Jak naopak brat elektriku na cerno? Myslim tim ,ze znami z prace mi rikaji ,ze maji 2 magnety na hodinach a elektromer se prestane tocit vyte jak na to dekuji. oni me taky okradaji.

doplněno 19.06.10 12:03:

vite.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pochybuji, že tu na poradně Vám někdo poradí, jak páchat trestný čin... i na návádění je paragraf!

doplněno 19.06.10 13:12:

Když tak nutně potřebuješ radu, tak já bych osobně šel někde na Energetické závody nebo za obvodním montérem, vysvětlil mu svůj problém a požádal ho jako odborníka o radu. Oni maji nejlepší zkušenosti a vědomosti, jak lidé odebírají na černo.

Jo a potom dej vědět, jak jsi dopadl...i my se rádi poučíme!

doplněno 19.06.10 13:30:

abdul, neblbni! Jediná věta s otazníkem v jeho zadání otázky zněla: Jak naopak brat elektriku na cerno? On se neptá, jestli je možné oblbnout elektroměr!

onimeajaje*
hodnocení

Presne to jsem cekal ,ale je to taky o poradte nebo snad neeee? Potrebuji poradit.

marenka*

Uskřípni dráty před hodinama. Do pravé chyť jeden, do levé druhý. Třeba se ti rozsvítí samo i bez poradny. *bzum*

onimeajaje*
hodnocení

Marenko udelej si to sama a doporucuji nize.

pu®
hodnocení

1x

Z pravidel poradny: Je zakázáno:

- Z9 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

Prosím admina o vymazání tohoto dotazu a veškerých příspěvků k němu. Netřeba, aby se o téhle dobré poradně začalo rozkřikovat, že se zde radí, jak obejít zákon. To podle mě nikdo nemá zapotřebí.

8976*
hodnocení

1x

Ošálení nového typu elektroměru jest nemožné bez viditelného zásahu do konstrukce a porušení viditelných volně přístupných částí...ošálení starého typu elektroměru s kolečkem jest také složité - případné umístění magnetů jest viditelným zasahem do konstrukce elektroměru...v každem případě se vystavujete postihu dle trestního zákona a náhradě škody která se vypočítá rozhodně ve Váš neprospěch a riziko trestního postihu a náhrady vypočítané škody shledávám neadekvátním k možné úspoře peněžních prostředků ušetřených.

jinak řečeno přestań blbnout a nevymejšlej hovadiny...na zlodějině neušetříš...

doplněno 19.06.10 22:16:

Argument, že oni Vás také okrádají u soudu neobstojí...

raadek*
hodnocení

0x
Na stare elektromery existuji ruzne finty, ale nebylo by pro vas vyhodnejsi zacit elektrinou setrit, nez se vystavovat riziku vysoke pokuty? R.
onimeajaje*
hodnocení

no na sirku ,uz mi prisli.respektive na dirku po sirce.

abdul*
hodnocení

0x

Špatně formulovaná otázka. Co takhle : v práci se nemůžeme dohodnout, zda jde ošálit elektroměr. Všichni tvrdí že to nejde, já si přesto myslím, že možná ano...?

JINAK, KRÁST SE NEMÁ!

onimeajaje*
hodnocení

Nejsem neplatic naopak vse platim.

miljan*
hodnocení

0x

Zloděj chce okrást zloděje.*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]